Які авто визнані найнадійнішими за підсумками 2022 року

0
112

Протягом всього 2022 року закордонні аналітики, представники асоціацій СТО та різні агенції цікавилися у автовласників, які автомобілі вони лагодили найрідше. За результатами опитувань було складено рейтинг найнадійніших моделей. До нього увійшли 10 популярних автомобілів, які насамперед розглядають до покупки.

1. Mercedes-Benz GLC

Абсолютним лідером рейтингу став німецький компактний кросовер Mercedes-Benz GLC. Він ідеально підходить для російських доріг та нашого клімату. Власники підкреслюють неперевершену надійність цієї моделі – лише 1,5% власників зверталися в сервіс для ремонту після декількох років експлуатації при середньому пробігу 55 000 кілометрів.

Крім надійності, автолюбителів радує відмінна шумоізоляція, динаміка, багате оздоблення, маневреність, низька витрата бензину та блискавичний розгін.

2. Mercedes-Benz B-клас

Слідом розташувалася ще одна німецька модель – Mercedes-Benz B-клас. Надійність цього хетчбека підтверджує статистика: на нього припадає лише 1,9% поломок за 36 000 кілометрів пробігу. Автовласники серед численних переваг машини відзначають її маневреність, надійність, місткість та шумоізоляцію. Крім гідних технічних характеристик, може похвалитися стильним, відомим і навіть дорогим дизайном.

3. Volkswagen T-Roc

Далі у списку розташувався передньопривідний кросовер Volkswagen T-Roc. Він теж вкрай надійний: на модель припадає лише 2,2% поломок при середньому пробігу 37 000 кілометрів. Модель відома, оскільки виконана у фірмовому стилі автовиробника.

4. Kia Rio

Ще один надійний автомобіль, але з пробігом – Kia Rio. Це один із бестселерів на російському ринку, який здобув популярність завдяки відносно доступній ціні.

Машина витримує високі навантаження та має симпатичний дизайн у стилі мінімалізм. Салон досить місткий, тому Ріо часто беруть до роботи в таксі. Також автомобіль радує власників практичністю, економічністю, гарною динамікою та завидним набором опцій.

5. Toyota RAV4

Про надійність Toyota RAV4 в автомобільному середовищі ходять легенди. Статистичні дані стверджують, що до 90% моделей з пробігом ніколи не стикалися з серйозними поломками, які вимагають дорогого ремонту.

Люди, які колись каталися на РАВ4, відзначають невибагливість машини, маневреність, рентабельність, відмінну керованість та прохідність. З мінусів можна виділити відсутність автоматичного підйому скла.

6. Volkswagen Polo

Це елегантне, просте, компактне та досить маневрене авто. Поло – одна з найпопулярніших моделей у Росії та Європі. Її також часто використовують для роботи у таксі. Машина невибаглива, добре керується, має міцну ходову частину і не потребує дорогого обслуговування.

Але й недоліки у неї теж є – це тісний салон, погана шумоізоляція та відсутність утеплювача у дверях. Але на це можна заплющити очі з урахуванням високої надійності машини.

7. Kia Sorento

Ще одна модель марки Kia займає почесне місце у рейтингу найнадійніших машин. Окрім відсутності серйозних поломок, власники відзначають високий рівень комфорту, місткість та солідний зовнішній вигляд. Машина представлена ​​на ринку у поєднанні з автоматичною коробкою передач, двигуном об’ємом 2,5 літри та потужністю 180 кінських сил.

8. Audi A4

Ауді А4 відома російським водіям із 1994 року. Модель відрізняється від конкурентів чудовими ходовими характеристиками, надійністю та лаконічним дизайном у класичному стилі, який відразу впадає у вічі.

Седан оснащується двигуном об’ємом два літри, що видає 145, 190 або 250 кінських сил. На ринку можна знайти як передньопривідні, так і повнопривідні версії.

9. Audi Q3

Ще один популярний та надійний німецький кросовер – Audi Q3. Він може похвалитися великим набором корисних опцій, компактністю та місткістю. Багажник тут просто величезний – на 500 літрів.
Автомобіль має цифрову панель приладів. На російському ринку він представлений двома версіями: з двигуном об’ємом 1,4 літра та 150 кінських сил та 2 літри та 180 кінських сил.

10. Geely Tugella

Це величезний позашляховик китайського виробництва, який з’явився на ринку зовсім недавно – 2021 року. Він одразу став одним з лідерів продажів у сегменті китайських авто. Машина легко управляється, має величезний набір додаткових опцій за відносно бюджетну ціну. Виглядає модель дорого та солідно, віддалено нагадує Mercedes-Benz. Оснащується дволітровим двигуном потужністю 240 кінських сил.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.