Головна Авто Hyundai представила новий компактний кросовер за 20 000 доларів

Hyundai представила новий компактний кросовер за 20 000 доларів

0
631

Прочинили завісу над другим поколінням компактного кросовера Hyundai Kona наприкінці минулого року. Тоді компанія обмежилася одним фото та мізерними характеристиками. Наразі автомобіль представили офіційно, повідомляє «Автоцентр».

Нова Kona трохи приросла у розмірах. Її довжина становить 4350 мм, що у 145 мм більше, ніж в попередника. Колісна база збільшилась на 60 мм і становить 2660 мм. Ширина – 1825 мм. Габарити актуальні для паливної та гібридної версій, а повністю електрична буде компактнішою. Екстер’єр моделі став стильнішим і виконаний у дусі мінівена Staria.

Завдяки такому приросту в розмірах салон кросовера став просторішим і комфортнішим. Також збільшився багажний відсік. Зі складеними задніми сидіннями його об’єм становить 723 літри. У оснащення увійшли пара 12,3-дюймових сенсорних екранів, які об’єднані в один блок, нове кермо, слот для бездротової зарядки смартфона, адаптивний круїз-контроль і безліч систем допомоги водієві.

Новинку запропонують у трьох версіях. Базовим стане варіант із 2,0-літровим бензиновим двигуном на 147 к.с. та 180 Нм, який пов’язаний з варіатором. Також буде доступна версія з 1,6-літровим турбомотором потужністю 195 к.с. і 265 Нм крутного моменту, що працює в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач.

Альтернативою стане гібрид на основі 1,6-літрового двигуна, пов’язаного із електромотором. Агрегат сумарно видає 139 к.с. та 265 Нм. Електричну версію моделі розсекретять у березні цього року. У продаж новий Hyundai Kona надійде наприкінці року за ціною від 20 500 доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.