Cadillac готує електрокабріолет із запасом ходу 500 км.

0
125
General Motors анонсував конкурента Tesla Roadster. Перше зображення електрокабріолету під маркою Cadillac з’явилося на офіційній сторінці дизайн-студії американського концерну в Instagram.
Автомобіль на рендері виконано у фірмовому дизайнерському стилі марки. У нього чотиримісний салон, що закривається м’яким складним дахом. Вертикальні задні ліхтарі відсилають до культових моделей 50-х років минулого століття з їх характерними «кілями». А відсутність патрубків вихлопної системи свідчить про електричну силову установку.
Останнє дозволяє припустити, що родстер збудують на модульній архітектурі Ultium. Вона дозволяє використовувати силові установки потужністю до 1000 л. та батареї, що забезпечують запас ходу 500 – 600 км. Цю платформу використовують більшість електричних моделей концерну General Motors, від “бюджетного” Chevrolet Equinox до флагманського Cadillac Celestiq.
Імовірно, у модельній лінійці манки новинка замінить кабріолет XLR, знятий із виробництва у 2009 році. Основним конкурентом на ринку стане Tesla Roadster. Терміни появи електричного Cadillac чи дата його офіційної прем’єри не уточнюються.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!