Головна Авто Мають дуже обмежений термін експлуатації: назвали авто, які ламаються після закінчення гарантії

Мають дуже обмежений термін експлуатації: назвали авто, які ламаються після закінчення гарантії

0
103

Експерти британської компанії Warrantywise склали рейтинг найпроблемніших автомобілів після закінчення гарантійного обслуговування. У рейтингу враховувалися транспортні засоби не старше 10 років, пише MMR.

Дослідження показало, що найменш проблемними автомобілями виявилися японські та корейські марки, а саме Honda, Toyota та Hyundai.

Що стосується антилідерів рейтингу, то сюди потрапили преміальні автомобілі від британських та німецьких автовиробників. Насамперед це пов’язано з тим, що преміальні авто мають безліч опцій і елементарний ризик того, що одна із систем вийде з ладу серйозно зростає. Крім цього, в преміальних авто часто встановлюють передові електронні системи, які ще не були випробувані, що також може призвести до несподіваних і дорогих поломок.

Найпроблемнішим брендом у плані післягарантійної надійності експерти назвали Porsche, який набрав лише 35,1 бала зі 100 можливих. Водночас найдорожчий ремонт для автомобілів марки Porsche коштував власнику 10 785 фунтів стерлінгів.

Втім, найбільший цінник одноразового ремонту належить автомобілю марки Land Rover. Так, візит на сервіс для власника цієї автівки коштував 23 890 фунтів стерлінгів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.