Jeep представив ретропозашляховик з електромотором

0
98

Компанія Jeep представила у співпраці з ательє Mopar позашляховий концент для тюнінг-шоу SEMA. Він отримав назву CJ Surge: автомобіль, що вінтажно виглядає, оснащений електродвигуном, але зберіг класичну трансмісію. Не виключено, що Mopar розраховує в майбутньому серійно випускати подібні комплекти для самостійного тюнінгу позашляховиків.

Двигун та силову електроніку розмістили у традиційному місці – під капотом на спеціально розроблених опорах. Водночас  50-кіловат-годинна батарея зайняла місце заднього дивана.

Мотор розвиває 272 к.с. і працює з АКПП, роздавальною коробко та системою повного приводу, а в шасі застосовані мости Dana 44 та 18-дюймові диски з 35-дюймовими шинами BFGoodrich. Динамічні характеристики та запас ходу не називаються.

Jeep CJ Surge повністю позбавлений дверей. Водноас позашляховик оснастили каркасом безпеки, який одночасно є опорою для м’якого тенту, силовим бампером з лебідкою та розширювачами колісних арок. Сучасні спортивні крісла та нові прилади поєднуються у салоні з вінтажною передньою панеллю.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!