Tesla Cybertruck отримав нові задні ліхтарі

0
66

Американські ЗМІ опублікували зроблені на заводі Tesla в Техасі фото пікапа Cybertruck з іншою задньою світлотехнікою. Судячи з усього, це вже фактично серійна версія моделі.

Tesla Cybertruck вперше дебютував у 2019 році і з того часу практично не змінювався зовні, не рахуючи деяких незначних коригувань в екстер’єрі. Але, схоже, стара задня оптика не відповідає новим уявленням щодо екстер’єру моделі. Тепер ліхтарі дещо ширші, мають квадратну форму стоп-сигналів та покажчиків повороту, а також декоративну чорну смугу. Тобто якщо раніше це була просто світлодіодна смуга, то тепер – повноцінна оптика із цікавим малюнком.

За останніми даними, Tesla Cybertruck стане на конвеєр заводу в Остіні в середині 2023 року. З нової інформації, яка нещодавно стала відома про електропікап – він отримає виняткову герметичність, що в теорії дозволить використовувати Cybertruck як човен. Очікується, що Cybertruck зможе долати озера і навіть не надто буйні моря. Тяга на воді досягатиметься за рахунок обертання коліс.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!