В Америці розробили літаючий автомобіль за $300 тисяч

0
60

Каліфорнійський бренд Alef Aeronautics представив свою першу літаючу модель. Унікальна новинка одержала назву Alef Model A.

Автомобіль поєднує в собі можливості звичайної машини та двомісного літака. За словами виконавчого директора фірми Джима Духовни, Model A — транспорт, який «відповідає не лише сучасним викликам міського середовища, а й тому, що відбувається за його межами».

Корпус транспортного засобу виконаний з легкої сітки, в центр якої вміщено капсулу — місце водія та пасажира. Пропелери та гвинти, розташовані по обидва боки від кабіни, захищені додатковими вставками.

Транспортний засіб забезпечили електричною силовою установкою, а також великою програмною системою стабілізації польоту. На дорозі автомобіль почуватиметься комфортно завдяки повному приводу, а діагностика проблем у режимі реального часу та автоматичне виявлення та усунення несправностей забезпечить додаткову безпеку.

Компанія планує запустити виробництво моделі не раніше 2025 року. Зараз Alef “Model A” доступний для замовлення за ціною 300 тис. доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!