У Європі з’явилася найдоступніша версія Renault Austral

Час читання: < 1 хв.
0

Renault починає продаж Renault Austral у стандартній комплектації Equilibre у Європі. Це найдоступніша версія нового французького кросовера.

Зокрема, у стандартну комплектацію входять цифрова панель приладів, датчик дощу, світлодіодні задні ліхтарі, система розпізнавання дорожніх знаків, задні датчики паркування, система попередження про виїзд зі смуги руху, тоновані вікна, багатофункціональне кермо зі шкіряною оббивкою, регульоване по висоті сидіння водія, кілька подушок безпеки. , двозонний автоматичний клімат-контроль, литі диски 17 дюймів.

Реклама

Крім того, в стандартну комплектацію входить інформаційно-розважальна система OpenR Link з 9-дюймовим сенсорним екраном.

Під капотом розташований чотирициліндровий 1,3-літровий бензиново-гібридний двигун потужністю 140 кінських сил. і 260 Нм крутного моменту. Він працює з шестиступінчастою механічною коробкою передач. Привід спереду. Кросовер розганяється до 100 км/год за 10,7 секунди, а його максимальна швидкість становить 170 км/год.

Ціна Renault Austral на європейському ринку (особливо в Іспанії) у стандартній комплектації Equilibre становить 30 900 євро. Це найдоступніша версія Austral.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!