Подивіться на Tesla Model 3 з крутим тюнінгом від Manhart

Час читання: < 1 хв.
0

Компанія Manhart, яка спеціалізується на екстремальному тюнінзі автомобілів, представила пакет доопрацювання для Tesla Model 3. Він отримав назву Manhart TM3 510 і включає як дизайнерську, так і технічну модернізацією.

Кузов пофарбований у чорний колір з декоративними смугами, а в бампері з’явився спліттер з карбону. Також машина отримала кумедну наклейку, що імітує радіаторну решітку.

Реклама

Хоча Manhart не став оновлювати мінімалістичний інтер’єр Model 3, у компанії пропонують модернізацію салону за спецзамовленням та покращене налаштування гальмівної системи.

Також на машині було змінено підвіску. «Трійка» отримала нові пружини від H&R та занижений кліренс. Ба більше, на седан встановлюються 21-дюймові диски Manhart Barracuda.

Силову установку теж модернізували. На найпотужнішій версії Tesla Model 3 Performance два електромотори видавали 462 кінські сили. Manhart TM3 510 може похвалитися вже 513 к.с. та 660 Нм крутного моменту. Батарея залишилася незмінною, на 82 кВт*год, проте запас ходу не вказується.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!