Skoda показала новий гібридний універсал

0
558

З фотографій протестованих автомобілів Skoda можна сказати, що інтер’єр змінився набагато більше, ніж екстер’єр моделі, що розробляється.

Автомобіль матиме інший передній бампер, переглянуті головні оптичні фари, збільшений дорожній просвіт та інший задній бампер порівняно з попередніми модифікаціями. Ще однією кузовною зміною 2023 модельного року Skoda Superb стане решітка радіатора.

Салон буде оббитий тканинними матеріалами або шкірою. Передня панель виконана з високоякісного пластику.

Особливістю салону можна вважати багато вільного простору для водія і пасажирів, що підвищує комфорт під час їзди. Багажник теж місткий. При складанні задніх сидінь обсяг багажника збільшується вдвічі.

Технічні параметри майбутньої новинки поки не повідомляються. Ймовірно, буде показано кілька конфігурацій цього автомобіля. Достовірно лише те, що крім бензинового двигуна буде показана версія з гібридною установкою. Крім двигуна, Skoda Superb 2023 буде доступна з механічною або автоматичною коробкою передач, а також переднім або повним приводом.

Дата презентації цієї новинки також не називається. Все залежить від успіху проведених випробувань і від того, коли виробник впевнений, що автомобіль готовий для шанувальників. На українському ринку оновлена ​​модель Skoda Superb надійде в продаж у 2023 році, але конкретна дата початку продажів не повідомляється.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!