Великий серійний електрокросовер Kia EV9: перші фото

Час читання: 2 хв.
0

Компанія Kia опублікувала офіційні фотографії прототипу великого електрокросовера EV9 у серійному виконанні. Прототип, як стверджується, проходить різні варіанти дорожніх випробувань на полігоні. Незважаючи на фірмовий камуфляж, можна побачити, що конвеєрна версія електромобіля майже не відрізняється від концепту, представленого минулого року.

Тестовий екземпляр Kia EV9 зняли на випробувальному полігоні компанії в корейському Нам’янгу. Його перевіряють на керованість на дорогах з різними типами покриття як сухих, так і мокрих, а також на стійкість на нерівностях. Водночас компанія зазначила, що EV9 вже проходить випробування й в інших регіонах планети.

Судячи з фото, серійний EV9 збереже основні принципи стилістики концепт-кара, включно, наприклад, силует, оформлення передньої частини та корми, а також задні трикутні стійки кузова. Однак в Kia вирішили відмовитися від деяких деталей: наприклад, у кросовера звичайні ручки дверей, а двері замість розстібних виконані традиційними. Ба більше, серійний EV9 отримає звичні бічні дзеркала замість камер.

Кросовер має з’явитися у продажу навесні наступного року. Концепт, представлений у листопаді, при довжини 4,9 метра оснащувався акумуляторами на 480 кілометрів пробігу. Віддача силової установки тоді не називалася.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!