Найдорожчий Range Rover в історії готовий конкурувати з Bentley і Rolls-Royce

Час читання: < 1 хв.
0

Лінійку останнього Range Rover 2022 доповнила ексклюзивна версія SV Carmel Edition. Ймовірно, це найдорожча модель в історії Land Rover, вартість якої досягає 345 000 доларів.

Про це повідомляє видання Фокус з посиланням на офіційний сайт британського бренду.

Зовні SV Carmel Edition практично нічим не відрізняється від звичайного 5,2-метрового Range Rover, але унікальну версію дарують 23-дюймові колеса і приємний карамельний колір.

Реклама

Серйозні зміни торкнулися інтер’єру. Так, передні сидіння оббиті дорогою синьою шкірою з вишивкою, а задні сидіння покриті карамеллю. Крім того, в машині з’являються вставки з білої кераміки і мозаїки.

Цей автомобіль чотиримісний. Два сидіння другого ряду унікальні – вони оснащені електричним регулюванням, підігрівом, вентиляцією та функціями масажу. Консоль з холодильником і висувним столиком і підстаканниками розділяє два сидіння.

Новий Rover SV Carmel Edition оснащений 4,4-літровим твін-турбо V8 потужністю 530 кінських сил від BMW у парі з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

Всього буде випущено лише 17 автомобілів, а його конкурентами будуть Aston Martin DBX, Bentley Bentayga і Rolls-Royce Cullinan.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!