Головна Авто Десять уживаних кросоверів, які дуже люблять водії

Десять уживаних кросоверів, які дуже люблять водії

0
1977

Позашляховики та кросовери користуються величезною популярністю, особливо серед жителів мегаполісів. Вважається, що людина, яка вибирає собі таку модель автомобіля, впевнена в собі, амбітна, розумна і наполеглива, намагається зайняти в житті якомога більше місця і користується повагою. Звідси і така любов до великих автомобілів.

Які ж вживані кросовери можна назвати найпопулярнішими?

1. Toyota Land Cruiser Prado

Це дуже сучасний позашляховик із гучною назвою, яка у всіх на слуху. Навіть якщо людина не знається на автомобілях, про Крузер він точно чув або бачив цю машину. Відрізняється цей автомобіль потужним характером, високою прохідністю, наявністю величезного позашляхового арсеналу, преміальним інтер’єром та сучасними технологіями.

Власник Тойоти Прадо може вважати себе особистістю неабиякою та справжнім переможцем у житті. Така машина ніби говорить про впевненість у собі, про престиж (один зовнішній вигляд чого вартий) – вона динамічно рухається, а керування нею відточене до найдрібніших деталей.

2.Volkswagen Tiguan

Технічні характеристики цього автомобіля є незвичайними: він випускався з акцентом (приводом) на передню вісь. Хоча є моделі з повним приводом. Двигуни бувають двох видів: з механічним нагнітачем та без нього (з турбонаддувом). Також тут 4 види трансмісії, а підключення задніх коліс забезпечує привід із змінним додатковим співвідношенням.

3. Chevrolet Niva

Цей начебто невеликий автомобіль несе в собі величезну міць і силу і має підвищену прохідність. Має постійний повний привід на всі чотири колеса.

Нива також має двоступінчасту роздавальну коробку і міжосьовий диференціал. На такій машині можна спокійно вирушати в подорож і не боятися поганих доріг: вона пройде і по бруду, і по кучугурах, при цьому не справляє враження класичного «танку» типу джипа.

4. Nissan Qashqai

Кашкай – дуже стильний кросовер: передні фари зі світлодіодними індикаторами, що вказують на поворот, широкі ґрати, рельєфний капот. На такій машині їздитиме не просто впевнена в собі людина, а й досить зухвала, пробивна, авантюрна і безстрашна.

Зручно тут і всередині: оббивка салону відтінку кави, сидіння з регулюваннями, підігрів передніх сидінь. Все це налаштовує на комфортне водіння та цікаву подорож.

Також автомобіль має інтелектуальні системи, що дозволяють відчувати справжнє задоволення від поїздки.

5. Toyota Land Cruiser

Ще один Крузер, що запам’ятовується, тільки трохи іншого типу. Toyota Land Cruiser має дуже ефектний дизайн переднього бампера, за яким відразу можна визначити марку. А якщо додати до цього великі колісні арки, характерний логотип на радіаторній решітці і особливу оббивку сидінь, то Крузер можна дізнатися скрізь і завжди.

Це машина нового покоління – оригінальна, чітка та рішуча. Тут немає випадкових деталей, але все продумано буквально до дрібниць.

6. Toyota RAV4

Воістину електронний позашляховик, що вміщує масу передових технологій. Тут є мультимедійна система MM’19, пакет опцій «Зимовий комфорт», комплекс активної безпеки, а також система повного приводу. Саме в цій Тойота РАВ4 можна відчути себе по-справжньому сучасною людиною, яка йде в ногу з часом.

7. Nissan X-Trail

Дуже відома та дуже зручна модель, яку часто можна побачити на дорозі як мегаполісу, так і невеликого міста. Вся суть полягає у зручності Nissan X-Trail. Навіть назва говорить сама за себе: автомобіль ніби створений для комфортних та веселих подорожей.

Тут все зроблено для водія та пасажирів: мультисистема Nissan Connect, інтелект-система, що попереджає про знаходження інших машин у «сліпій зоні», система контролю стану водія. Останнє взагалі вважається дуже вдалою знахідкою: автомобіль ніби сам попереджає про те, що варто зупинитись та відпочити.

Є також система кругового огляду, що спрощує процес паркування, а також система допомоги при паркуванні, де водій може опустити руки та користуватися лише педалями.

Є й інші технології: моніторинг тиску шин, зупинка перед перешкодою, зміна кута освітлення. Багажник відкривається рухом ноги, що дуже зручно.

Що ж до зовнішнього вигляду позашляховика, то він у принципі стандартний: вузькі фари зі світлодіодними денними вогнями, широкі грати радіатора, безліч відтінків (новим вважається кавовий та яскраво-оранжевий).

8. Лада 4х4 (Нива)

Ще одна класика – тільки більш, так би мовити, “класична”. Що стосується роботи системи, то вона не ідеальна: шум вентиляції, клацання заслінок при подачі гарячого чи холодного повітря.

Але є і плюси – наприклад, дисплей, на якому відображаються будь-які технічні дрібниці, включаючи витрату палива. Це дуже зручно, оскільки нива будь-якої моделі потрібно заправляти частіше, ніж звичайний кросовер.

Дуже зручними створені передні сидіння, а ось ззаду, на жаль, все залишилося як і раніше: тонко і тісно. Хоча механізм складання не змінився.

Незважаючи на те, що Lada 4×4 поступається багатьом позашляховикам, вона має високий попит у автолюбителів.

9. Hyundai Creta

Creta обладнана системою курсової стійкості, комплексом надання допомоги при їзді в гору та при паркуванні та іншими важливими «помічниками». Є модифікація з повним приводом, а в лінійці двигунів представлені бензинові та дизельні агрегати.

Є шість подушок безпеки, що забезпечує повноцінний захист пасажирів у разі аварійної ситуації. Таким чином, забезпечується безпека і водія, і пасажира переднього сидіння. Сидячі ззаду захищаються подушками, що діють по всій довжині салону Hyundai Creta.

10. Renault Duster

Рено Дастер має систему електронного розподілу гальмівних зусиль, комплекс екстреного гальмування, систему стабілізації та інші розумні «помічники» водія. Подушки безпеки фронтальні (у кількості двох штук), а ремені – триточкові зі спеціальним натягувачем (для тих, що сидять спереду). У деяких моделях у комплекті йдуть бічні подушки безпеки.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.