Lamborghini показав тестування позашляхового суперкара

0
218

Життєвий цикл Lamborghini Huracan добігає кінця. Його прощальним варіантом мало стати купе під назвою Sterrato — гібрид між суперкаром і кросовером.

У відео під назвою Beyond the Concrete Lamborghini демонструє позашляхові можливості Huracan Sterrato. На даху позашляхового суперкара є додатковий повітрозабірник, крім рейлінгів, які можуть утримувати вантаж. Крім того, інженери додали металевий захист на пороги і днище. Дорожній просвіт збільшився на 47 мм, а кути в’їзду та з’їзду зросли на 1% та 6,5% відповідно.

Подробиці про технічне оснащення не розголошуються. Під капотом Huracan Sterrato, швидше за все, буде встановлений той же двигун, що і у Evo: у повнопривідній версії 5,2-літровий V10 видає 640 кінських сил. потужності і 600 Нм крутного моменту. Також очікується переналаштування для роботи поза бездоріжжям системи Lamborghini Dinamica Veicolo Integrata, яка впливає на роботу повного приводу, повнокерованого шасі, підвіски та векторизації тяги.

Lamborghini Huracan Sterrato дебютує в найближчі місяці, а в 2024 році Lamborghini представить гібридного наступника Huracan. Однак у вас вже є можливість купити кухоль з логотипом Lamborghini.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!