Представлено новий концептуальний електричний кросовер MINI Aceman

0
307

Бренд MINI представив електрокросовер Aceman. На даний момент це концепт, покликаний продемонструвати нову мову дизайну марки, а серійна модель з’явиться пізніше і займе місце між MINI Cooper та Countryman.

Технічні дані концепту MINI Aceman наразі невідомі. Основна увага була приділена його дизайну. Модель виконана в унікальному забарвленні Icy Sunglow Green із синім відтінком кузова та зеленим дахом.

MINI Countryman – 4,31 метра в довжину і 2,0 метра завширшки з урахуванням бічних дзеркал.

Оскільки MINI Aceman – це електрокар, то у нього немає необхідності у великому радіаторі для охолодження силової установки, тому решітку радіатора замінили вставкою зі світлодіодним підсвічуванням. Головна оптика концепту виглядає більш незграбною в порівнянні з актуальними моделями MINI з круглими фарами. Доповнюють екстер’єр шестиспицеві 20-дюймові диски.

Інтер’єр оснащений круглим екраном по центру передньої панелі, який виконує одночасно роль панелі приладів та дисплея медіакомплексу. Кермо обтягнуте зеленим велюром, а крісла виконані з текстилю з перероблених матеріалів. У салоні концепт-кара немає жодної шкіряної деталі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!