Porsche випустить розкішний електричний кросовер – більший за Macan EV

0
407

Компанія Porsche планує випустити новий електричний кросовер, який займе місце в лінійці на щабель вище Macan EV, але не матиме нічого спільного з Cayenne. Про це заявив голова компанії Олівер Блюме на виступі у Центрі розроблень у Вайссасі. За однією з версій, електромобіль стане чимось середнім між седаном та традиційним позашляховиком.

«Ми плануємо додати до нашого портфоліо нову розкішну повністю електричну модель кросовера, яка буде вироблятися в Лейпцигу. Це ще більше зміцнить наші позиції у сегменті розкішних автомобілів», йдеться у заяві голови Porsche.

Олівер Блюме не уточнив, коли і в якому вигляді новинка з’явиться на світ. За його словами, компанія зараз націлена на сегменти із вищим рівнем маржинальності. Це дозволяє припустити, що новий кросовер може виявитися електричним флагманом компанії.

Видання Motor1 з посиланням на джерела в дилерській мережі стверджує, що новий електромобіль виявиться гібридом седана і традиційного кросовера, водночас зовні не схожий а ні на Macan, а ні на Cayenne. Декільком дилерам компанії майбутню новинку вже показували, водночас компанія уточнювала, що, крім електричної силової установки, вона отримає ще й гібридну.

Що стосується Macan EV, компанія Porsche тестує щонайменше з травня минулого року і обіцяла показати новинку протягом 2021-го, але цього поки що не сталося.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!