Перераховані “живучі” автомобілі, які не варто купувати

0
966

Рейтинги складено для «живих» спорткупе і спорткарів, які можуть проїхати понад 160 тис. км, але їх не варто купувати на вторинному ринку. П’ять моделей від різних брендів увійшли до списку, від Saturn Sky до популярного Subaru BRZ. Експерти називають різні причини, чому слід уникати певних автомобілів, але загалом вони вважають їх ненадійними та дорогими в обслуговуванні та ремонті. Примітно, що мова йде про автомобіль з американським пробігом.

Першим у списку є Mercedes-Benz SL 600 і модель 2004 року, яка викликала скаргу. SL 600 занадто важкий (понад дві тонни) для спортивного автомобіля. До того ж обслуговування Mercedes SL 600 коштує копійки, а 12-циліндровий двигун не надто надійний.

Що стосується Saturn Sky, побудованого на тій же платформі, що і Pontiac Solstice, Open Edition оснащується 2,0-літровим 260-сильним «чотирициліндровим двигуном» з турбонаддувом. Ця модель має серйозні проблеми з безпекою, відомі випадки, коли подушки безпеки та натягувачі ременів безпеки не спрацьовували.

Subaru BRZ сам по собі є надійним автомобілем, але не всі роки працюють на його користь. В результаті спорткар 2013 року піддався критиці за проблеми з двигуном і трансмісією. Одного разу машину відкликали через заглухлий двигун.

До списку також потрапив Pontiac Solstice Roadster 2007 року випуску, оснащений 2,4-літровим двигуном Ecotec потужністю 177 кінських сил. Модель провалилася на ринку через ненадійну силову установку.

Останнім із п’яти автомобілів у списку є BMW Z4, випущений того ж року, що й Pontiac Solstice. Її лаяли за зламаний верх (вихід з ладу гідравліки), відсутність щупа для перевірки рівня масла, несправний стартер. Фахівці не рекомендують розглядати покупку цього автомобіля, навіть якщо це халява.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!