Chevrolet опублікував перше зображення електричного Blazer SS

0
285

Автовиробник Chevrolet розмістив у Мережі офіційне зображення майбутнього електричного позашляховика, який отримає назву Blazer SS.

На початку поточного року компанія Chevrolet повідомила, що її позашляховики Equinox і Blazer стануть повністю електричними в новому поколінні. З тих пір автовиробник показав модель Equinox , включаючи його футуристичний інтер’єр, але Blazer в основному тримався в секреті, крім короткого відеотизера. Тепер же з’явилося перше офіційне зображення електричного варіанта Blazer у виконанні SS .

Так, попереду нова світлодіодна панель фар надає позашляховику Blazer футуристичний дизайн, а підсвічування Chevrolet Bowtie завершує фірмовий стиль марки. Спереду у автомобіля можна помітити червоний значок SS , який вказує, що це найспортивніша і, найімовірніше, топова модифікація Blazer EV .

Як і у випадку з актуальною моделлю, цей новий Blazer буде забарвлений яскравим червоним відтінком з контрастним чорним дахом. Як пише speedme.ru , компанія Chevrolet не розкрила жодних нових подробиць про електричну трансмісію новинки і не показала жодних зображень салону. Повноцінний дебют Шевроле Blazer EV відбудеться 18 липня.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!