Компанія Nissan розповіла про відмінності нового Juke Hybrid від звичайних гібридів

0
322

Новий гібридний кросовер Nissan Juke став ще одним кроком до «озеленення» японського бренду. Крім того, компанія розкрила деякі подробиці новинки.

У порівнянні з традиційними гібридами, система, яка використовується в новому Nissan Juke Hybrid, налаштована так, щоб кросовер максимальну кількість часу проводив у режимі електромобіля. Максимальна швидкість на електротязі становить 55 км/год. Як ДВЗ встановлено атмосферний агрегат об’ємом 1,6 літра потужністю 94 л.с. та 148 Нм. Середня витрата палива на 100 кілометрів, за заявою автовиробника, дорівнює 5,0 – 5,2 літри. Кросовер оснащений гібридною коробкою передач з високою чуйністю.

Екстер’єр зберіг спортивний стиль. На передніх дверях і багажнику з’явилися шильдики Hybrid , а решітка радіатора отримала вставку у вигляді чорної глянсової смуги і новий логотип бренду Nissan.

Інтер’єр не зазнав серйозних змін. Він оснащений сидіннями-ковшами зі шкіряним оздобленням, мультикермом та мультимедійним комплексом з тачскрином по центру. У правій частині панелі приладів відображається швидкість, а в лівій – потужність та заряд АКБ. Об’єм багажника зменшено до 354 літрів, що на 68 менше у порівнянні з бензиновою модифікацією. Частину багажного відсіку зайняв акумулятор на 1,2 кВт*год.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!