Авто

Tesla скоро автоматично закриватиме вікна автомобілів під час дощу

Share

Якщо ви колись відходили від своєї машини, забувши закрити всі вікна, у вас будуть проблеми, якщо піде дощ. Тепер функція для автомобілів Tesla автоматично закриє всі відкриті вікна, якщо виявить, що йде дощ, і захистить салон від попадання вологи.

Згідно з Drive Tesla Canada, кілька людей у ​​Twitter запитали засновника компанії, коли така функція з’явиться на їхніх електромобілях. Проте Маск відповів лише на твіт якогось Brandonee916, бета-тестера Full Self-Driving. Маск відповів “звичайно”, хоча неясно, коли ця функція дійсно буде запущена в маси.

Для тих, хто не може дочекатися офіційного релізу від компанії, є обхідний шлях, що дозволяє включити цю функцію вручну, зайшовши до налаштувань автомобіля. У меню “Замки” просто потрібно вибрати “Walk-Away Door Lock”, який автоматично заблокує двері автомобіля, коли ви відійдете від нього. Потім просто включити “Закривати вікна при блокуванні”, і вуаля, ваш автомобіль закриє вікна, навіть якщо ви цього не зробите. Якщо ви волієте просто отримувати повідомлення, що вікна залишені відчиненими, є і такий варіант.

Система працює незалежно від того, чи йде дощ. Якщо Tesla припаркована всередині будинку, і власник вважає за краще, щоб вікна були відкриті для легкого доступу, він може вибрати як виняток будинок.

Хоча це не зовсім те саме, що виявлення дощу та автоматичне закриття вікон, воно буде працювати як тимчасове рішення, доки не з’явиться офіційна опція.

Один із коментаторів вказав на один із недоліків системи: вікна зачинялися незалежно від того, чи знаходилася в машині дитина чи тварина, що потенційно призводило до теплового удару. Можливо, Tesla вбудує функцію, яка може визначати, чи є пасажири в автомобілі, перш ніж закривати вікна і пропонувати меню підтвердження на інформаційно-розважальному екрані або включати кондиціонер.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман
Tags: Tesla

Останні записи

В Україні хочуть конфісковувати автомобілі у п’яних водіїв на користь ЗСУ

Депутати Рівненської обласної ради найближчим часом звернуться до народних депутатів Верховної Ради України, щоб вони…

04.05.2024

В Європі впроваджують новий дорожній знак

Інформаційний знак у формі білого ромба на синьому тлі не позначає смугу для автомобілів Renault.…

04.05.2024

Найдоступніший електромобіль Tesla показали у мережі

Найдешевший новий електромобіль Tesla багато покупців очікували за ціною близько 25 000 доларів. Розмови про…

04.05.2024

У Кабміні готують нові правила для водіїв – заборонять продавати авто

Українцям готують зміни правил оптової та роздрібної торгівлі вживаними автомобілями. Зокрема, пропонується запровадити норму, яка…

04.05.2024

Mercedes-Benz пояснив, навіщо потрібний електричний G-Class

Mercedes-Benz пояснив, навіщо потрібний електричний G-Class. Розробка "батарейної" версії позашляховика пояснюється "стратегією зниження ризиків". Керівник…

04.05.2024

Red Bull розсекретив дату дебюту власного гіперкара RB17

У 2025 році після 19 років роботи гоночна команда Red Bull Racing втратить свого геніального…

04.05.2024