Компанія Kia тестує новий великий позашляховик

0
553

Під час дня інвестора Kia, що відбувся у березні, південнокорейський автовиробник також анонсував дещо, що може бути цікавішим, ніж електричний пікап EV9. Тепер, завдяки нашим колегам з Shortscar, нам вдалося подивитись на майбутній загадковий збільшений Mohave біля науково-дослідного центру Kia Namyang.

Президент Kia пан Хо Сон Сон оголосив про плани виробництва спеціалізованих електромобілів на чотирьох основних ринках, щоб збільшити обсяг виробництва екологічно чистого транспорту. Крім EV9, який буде побудований на заводі в Хвасон, моделі електромобілів середнього розміру будуть представлені в Китаї з наступного року, а моделі електромобілів початкового та середнього розміру будуть вироблятися в Індії з 2025 року.

А потім компанія також анонсувала два пікапа, які використовуватимуть платформу для електромобілів та архітектуру на основі двигуна внутрішнього згоряння відповідно. Очікується, що перший буде розроблений для ринку Північної Америки, а другий — для ринку, що розвивається.

Це не перший раз, коли ми чуємо про те, що Kia може запустити пікап — багато років тому (2004 року) Kia випустила концепт пікапу KCV-4 або Mojave, який так і не був запущений у виробництво. Натомість Kia випустила позашляховик на базі шасі зі сходовою рамою, Borrego/Mohave (залежно від ринку), про який останнім часом мало що чутно. Нещодавно ходили чутки, що Kia планувала запустити автомобілі в кузові «пікап» в Австралії, але від цих планів також відмовилися. А тепер перед нами лише ці шпигунські знімки, причому позашляховика, що нагадує Mohave, лише трохи збільшений. Можливо компанія тестує новий електричний позашляховик. Однак поки що це все лише чутки і залишається чекати офіційної інформації.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!