Представлений найдорожчий Toyota Land Cruiser 300

0
1269

Позашляховик Toyota Land Cruiser 300 має величезну популярність, тому британське ательє Khann International представила нову дорогу модифікацію автомобіля для поціновувачів, які хочуть виділитися.

Візуальні модифікації Khann International спрямовані на те, щоб зробити позашляховик більш спортивним, подібно до конкуруючих пропозицій як власних, так і незалежних тюнінг-ательє Toyota, таких як Modellista, Liberty Walk, Wald та M’z speed.

Спереду Toyota Land Cruiser 300 отримав нову решітку радіатора, повітрозабірники та вентильований капот із вуглецевого волокна, а також подовжений передній бампер з декоративними повітрозабірниками та світлодіодами. Також він отримав великі крила, що підкреслюють масивні 22-дюймові ковані диски та широкі низькопрофільні шини. Інші зміни включають карбонові кришки дзеркал та задній спойлер, що складається з двох частин, встановлений на підставі заднього вітрового скла над задніми ліхтарями.

Вартість модифікацій становить 5 210 доларів за карбоновий капот, 1 440 доларів за корпуси дзеркал заднього виду, 1 350 доларів за задній спойлер, 2 060 доларів за ґрати радіатора, 2 510 доларів за широке обваження, 2 240 доларів за елементи з вуглецевого волокна. штук) і 8600 доларів за комплект 22-дюймових кованих дисків, який є найдорожчим доповненням до цього набору. Вищезгадані ціни не включають доставку, фарбування, мита та транзакційні збори. 

Модифікація від Khann International є найдорожчою Toyota Land Cruiser 300. Раніше це звання утримувала версія від Liberty Walk. Сумарна вартість позашляховика значно перевищує 100 тис. доларів.

В іншому Khann International не пропонує жодних покращень характеристик. Автомобіль зберігає 3,5-літровий бензиновий двигун V6, який видає 409 л. потужності.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!