Опубліковано перші зображення відродженого Mitsubishi Colt

0
902

Японська компанія Mitsubishi повідомила, що планує відродити популярний у минулому хетчбек Colt і навіть опублікувала офіційний тизер новинки. Дизайнери порталу «Колеса.ru» вирішили уявити своє бачення новинки.

Перше покоління Colt з’явилося ще в 1962 році і тоді модель являла собою дводверний седан із задньомоторним компонуванням. За свою довгу історію модель пропонувалась у різних кузовах — седан, універсал, фастбек і навіть пікап, проте основним варіантом був хетчбек. Останнє покоління було представлене у 2002 році та протрималося на конвеєрі до 2012 року. Тепер Mitsubishi готує нове покоління моделі для європейського ринку.

Вивчаючи опублікований тизер можна помітити, що новинка буде перелицьований хетчбек Renault Clio , який був представлений ще в 2019 році. Поки що вдалося частково розглянути лише передню частину з оригінальними ґратами радіатора, на яких красуються фірмові Х-подібні елементи оздоблення. Найімовірніше, модель матиме нову оптику і передній бампер з іншим дизайном. Інформації про задню частину автомобіля поки що немає.

Новинка базуватиметься на архітектурі CMF-B , а силову установку можуть запозичити у гібридного Clio E-Tech . У такому випадку автомобіль буде рухатися атмосферним 1,6-літровим силовим агрегатом у поєднанні з електромотором сумарною потужністю 140 к.с. У ролі трансмісії виступить 6-ступінчаста АКПП. Серійний випуск новинки буде налагоджено на турецькому заводі марки. Прем’єра моделі може відбутися протягом цього року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!