У Києві продається унікальний БРДМ-2 (фото)

0
3489

Цей БРДМ-2 був переобладнаний в одній столичній фірмі і має назву PartyTank 2021, тобто «танк для тусовок». Від усім відомої бойової дозорно-розвідувальної машини він відрізняється доволі суттєво. Почнемо з того, що тут зверху стандартного корпуса з’явилася рубка з великим бронесклом по периметру. В результаті всередині можна переміщатися майже в повний зріст.

Власник стверджує, що PartyTank здатний вмістити до 12 осіб, причому з комфортом лімузина. Пасажири можуть насолоджуватися світломузикою і караоке. Для зручності посадки-висадки з боків надбудови зроблено невеликі двостулкові дверцята.

Цікаво, що місце водія і переднього пасажира прикрашають спортивні ковшоподібні крісла а-ля Recaro. Люксовий БРДМ- 2 має також незвичайний камуфляжний колір у вигляді синьо-біло-блакитних кубиків, що робить його малопомітним серед міського пейзажу.

Двигун — бензиновий. Суперзахищений лімузин продається лише за 18 тис. доларів. Важливо, що цей БРДМ-2 має всі легальні документи для пересування дорогами загального користування. На жаль, не повідомляється, чи зберіг бронеавтомобіль здатність плавати. В умовах воєнного часу цю машину найкраще було б передати волонтерам або теробороні, як це зробили багато автомобільних імпортерів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!