Volkswagen тестує новий кросовер (фото)

0
796

У Швеції видання Motor1 сфотографувало нову модель марки Volkswagen, яка тестується в образі дорестайлінгового Tiguan Allspace зі збільшеною колісною базою. Передбачається, що цей тестовий прототип – це майбутній електричний кросовер.

Привертають увагу бічні «спідниці» тестового прототипу Volkswagen, які, найімовірніше, служать прикриттям для батарейного блоку. Також варто відзначити збільшені центральні стійки та відсутність вихлопної системи у автомобіля. Остання обставина говорить про те, що прототип марки не є очікуваною гібридною версією наступного Tiguan.

Західні видання припускають, що новинка німецького концерну може бути спроектована не на електричній архітектурі MEB , а на платформі MQB , що лежить в основі автомобілів ДВЗ.

Нещодавно компанія Skoda заявила про кардинальну зміну дизайнерської ДНК, яку покажуть на новому кросовері. Новинка за розмірами виявиться меншою, ніж модель Enyaq iV (4649 мм). Це малоймовірно, але не можна виключати, що сфотографований на території Швеції зразок з екстер’єром Volkswagen Tiguan насправді є моделлю компанії Skoda .

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!