Автоексперти назвали найнадійніші та проблемні моделі машин

0
857
er Adam, der technisch eigentlich ein stark gestutzter Corsa ist, kommt mit seiner Länge von nur 3,70 Meter in fast jede Parklücke

Автоексперти проаналізували відгуки на автомобілі минулого року і вивели рейтинг найнадійніших і найпроблемніших двох- та трирічних машин. Про це вони розповіли у ЗМІ.

Серед міських машин найнадійнішими були визнані моделі Opel Adam, Opel Karl та Smart Fortwo. Ці автомобілі найрідше відмовляли або ламалися при пробігу від 27 до 29 тисяч кілометрів.

Найбільш ненадійними авто в місті назвали Ford Ka, Fiat Panda, Fiat 500. У “Форда” часто з’являються проблеми з гальмами або амортизаційними деталями. До того ж освітлювальні прилади та підвіску часто доводиться міняти через зношування.

Серед автомобілів вищого класу виділили Audi A1, Honda Jazz та Toypta Yaris. Німецькі та японські моделі ламалися максимум у 4,3% випадків.

Три моделі відзначилися як найпроблемніші – Fiat Punto, Renault Sandero, Nissan Micra. Вони часто ламаються гальмівна чи освітлювальна система, витрачається багато масляної рідини. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!