Авто

Назвали 10 найкращих дешевих кросоверів в Україні 2022 року

Share
В останні роки кроссовери стають все популярні в Україні. Бюджет для покупки автомобіля такого класу може бути самим різним, від 5-7 тисяч. долларов за старенький джип початку 2000-х, до сотен тисяч доларів за новенький Rolls-Royce Cullinan. Фахівці виділили 10 бюджетних кроссоверів у ціновому діапазоні близько 15 000 доларів, передає bigmir.net.

Незважаючи на те, що ця сумма охоплює, щоб купити особливий автомобіль, розрахувати на нову машину в кузові кросовер не прийде (нові авто до 15 000 все ж можна купити, але це будуть або переднеприводні китайці JAC і Chery, або повноприводна устаревшая Lada Niva ).

10 місце Nissan X-Trail (кузов T31)

Автомобіль має безліч комбінованих моторів і коробок, а це варіант 2-літрового бензинового двигуна з варіаторною коробкою передач, що краще ходити стороною. Бензиновий мотор 2,5 також не особливо внушає довіру і плюс ко всьому ще має дуже приємні апетити. Самим кращим варіантом буде 2-літровий дизель в парі з класичним «автоматом».

9 місце Volkswagen Tiguan

Двигуни 1,4 зарекомендували себе досить проблемними, тому при виборі авто краще не дивитися. Відмінним варіантом буде як 2,0 літровий дизельний двигун, так і 2-літровий бензиновий. У той же час, варто враховувати, що цей автомобіль відноситься до класу компактних кросоверів і він не зможе дати вам якогось величезного простору в салоні.

8 місце Hyundai Santa Fe/Kia Sorento (2-е покоління)

У першу чергу ці машини цікаві із-за своїх надійних дизельних двигунів 2,2, які чудово себе зарекомендовали в наших умовах. Бензинові мотори для цих моделей — не найкращий вибір. Якщо V-6 на 2,7-літра просто має нескромний апетит, то двигун 2,4 є достатньо проблемним для цих автомобілів. Перед покупкою також необхідно перевірити стан повного приводу, який, час від часу, додає проблеми власникам «Санты».

7 місце BMW X3 (F25)

Достаточно якісний автомобіль із сучасним зовнішнім виглядом. Сразу варто відзначити, що кращим варіантом буде 3,0-літровий дизельний двигун на цьому авто. Також у автомобіля є 2 та 3-літрові бензинові двигуни, які будуть мати трохи підвищені апетити, але при цьому подарують настоящі емоції від вождения.

Автомобілі є як з варіаторними, так і з класичним коробом «автоматом». Вибор в пользу останнього буде куда переважно. З мінусів також можна відзначити «старий» дизайн всередині автомобіля. В іншому ж, це максимально надійна і комфортна машина серед кроссоверов.

5 місце Subaru Forester (4 покоління)

К моторам у цієї моделі питань немає, все вони ходять відносно нормально. Якщо ж мова йде про коробку, то деякі автомобілі йдуть з варіаторною коробкою, до якої вже традиційно виникають питання. Несомненним плюсом цього авто є його фірмова система повного приводу.

4 місце Acura MDX

Данный автомобіль перший представник премії в нашому списку. У той же час варто відзначити, що цей автомобіль буде щонайменше 10-літнім, що будує далеко не всіх. З плюсів можна відзначити потужний двигун, продвинутую систему повного приводу і дійсно преміальний салон.
3 місце Mazda CX-5 (1 покоління) 

Мінус цього автомобіля досить своєрідний. Ці авто користуються особливою популярністю серед угонщиків. Під капотом може знаходитися 2-літровий або 2,5-літровий бензиновий двигун, який працює в парі з класичним автоматом.

2 місце Mitsubishi Outlander (3 покоління)

2 і 2,4-літрові двигуни будуть ідти в парі з варіаторною коробкою передач, а ось при виборі власника 3,0-літрового V6 вже виходить класичний «автомат». Нареканий ні на один із цих двигунів немає, якщо ви вирішите брати авто з варіатором, то варто врахувати, що для такого автомобіля потрібен просто більш щадячий ухід.

1 місце Land Rover Freelander (2 покоління)

Другий представник премії в цьому списку, який може проїхати не тільки по легкому, але і середньому бездорожтю. Якщо розглядати різні варіанти двигунів, то найбільш бажаним буде 2,2 дизель з турбонаддувом. Також можна взяти автомобіль з 3,2-літровим бензиновим двигуном від Volvo.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман

Останні записи

Tesla Model Y залишається найпопулярнішою моделлю американської марки

Tesla Cybertruck став одним із найбільш значних запусків в автомобільній індустрії США минулого року, не…

02.05.2024

Volkswagen знову оновив хетчбек ID.3 (фото)

Volkswagen оснастив ID.3 штучним інтелектом ChatGPT. Також електрокари отримали мультимедійну систему останнього покоління з дисплеєм…

02.05.2024

Найдешевший кросовер Nissan скоро оновиться (фото)

Компанія Nissan ввела у свою модельну лінійку кросовер Magnite у 2020-му році. Автомобіль виявився найдоступнішим…

02.05.2024

Компактний кросовер Renault Symbioz 2025 повністю розсекретили

Компанія Renault показала нового представника компактних кросоверів під назвою Symbioz. Ця модель завершує наступ на…

02.05.2024

Cadillac показав новий кросовер Optiq для китайського ринку (фото)

Cadillac представив молодіжний кросовер Optiq "на батарейках". Нова модель дебютувала на автосалоні в Пекіні, і…

02.05.2024

Названо найкращі седани компакт-класу, які коштують своїх грошей

В історії автомобілебудування був час, коли відносно недорогі та розкішні седани сипалися буквально з рогу…

02.05.2024