Назвали 10 найкращих дешевих кросоверів в Україні 2022 року

0
3154
В останні роки кроссовери стають все популярні в Україні. Бюджет для покупки автомобіля такого класу може бути самим різним, від 5-7 тисяч. долларов за старенький джип початку 2000-х, до сотен тисяч доларів за новенький Rolls-Royce Cullinan. Фахівці виділили 10 бюджетних кроссоверів у ціновому діапазоні близько 15 000 доларів, передає bigmir.net.

Незважаючи на те, що ця сумма охоплює, щоб купити особливий автомобіль, розрахувати на нову машину в кузові кросовер не прийде (нові авто до 15 000 все ж можна купити, але це будуть або переднеприводні китайці JAC і Chery, або повноприводна устаревшая Lada Niva ).

10 місце Nissan X-Trail (кузов T31)

Автомобіль має безліч комбінованих моторів і коробок, а це варіант 2-літрового бензинового двигуна з варіаторною коробкою передач, що краще ходити стороною. Бензиновий мотор 2,5 також не особливо внушає довіру і плюс ко всьому ще має дуже приємні апетити. Самим кращим варіантом буде 2-літровий дизель в парі з класичним «автоматом».

9 місце Volkswagen Tiguan

Двигуни 1,4 зарекомендували себе досить проблемними, тому при виборі авто краще не дивитися. Відмінним варіантом буде як 2,0 літровий дизельний двигун, так і 2-літровий бензиновий. У той же час, варто враховувати, що цей автомобіль відноситься до класу компактних кросоверів і він не зможе дати вам якогось величезного простору в салоні.

8 місце Hyundai Santa Fe/Kia Sorento (2-е покоління)

У першу чергу ці машини цікаві із-за своїх надійних дизельних двигунів 2,2, які чудово себе зарекомендовали в наших умовах. Бензинові мотори для цих моделей — не найкращий вибір. Якщо V-6 на 2,7-літра просто має нескромний апетит, то двигун 2,4 є достатньо проблемним для цих автомобілів. Перед покупкою також необхідно перевірити стан повного приводу, який, час від часу, додає проблеми власникам «Санты».

7 місце BMW X3 (F25)

Достаточно якісний автомобіль із сучасним зовнішнім виглядом. Сразу варто відзначити, що кращим варіантом буде 3,0-літровий дизельний двигун на цьому авто. Також у автомобіля є 2 та 3-літрові бензинові двигуни, які будуть мати трохи підвищені апетити, але при цьому подарують настоящі емоції від вождения.

Автомобілі є як з варіаторними, так і з класичним коробом «автоматом». Вибор в пользу останнього буде куда переважно. З мінусів також можна відзначити «старий» дизайн всередині автомобіля. В іншому ж, це максимально надійна і комфортна машина серед кроссоверов.

5 місце Subaru Forester (4 покоління)

К моторам у цієї моделі питань немає, все вони ходять відносно нормально. Якщо ж мова йде про коробку, то деякі автомобілі йдуть з варіаторною коробкою, до якої вже традиційно виникають питання. Несомненним плюсом цього авто є його фірмова система повного приводу.

4 місце Acura MDX

Данный автомобіль перший представник премії в нашому списку. У той же час варто відзначити, що цей автомобіль буде щонайменше 10-літнім, що будує далеко не всіх. З плюсів можна відзначити потужний двигун, продвинутую систему повного приводу і дійсно преміальний салон.
3 місце Mazda CX-5 (1 покоління) 

Мінус цього автомобіля досить своєрідний. Ці авто користуються особливою популярністю серед угонщиків. Під капотом може знаходитися 2-літровий або 2,5-літровий бензиновий двигун, який працює в парі з класичним автоматом.

2 місце Mitsubishi Outlander (3 покоління)

2 і 2,4-літрові двигуни будуть ідти в парі з варіаторною коробкою передач, а ось при виборі власника 3,0-літрового V6 вже виходить класичний «автомат». Нареканий ні на один із цих двигунів немає, якщо ви вирішите брати авто з варіатором, то варто врахувати, що для такого автомобіля потрібен просто більш щадячий ухід.

1 місце Land Rover Freelander (2 покоління)

Другий представник премії в цьому списку, який може проїхати не тільки по легкому, але і середньому бездорожтю. Якщо розглядати різні варіанти двигунів, то найбільш бажаним буде 2,2 дизель з турбонаддувом. Також можна взяти автомобіль з 3,2-літровим бензиновим двигуном від Volvo.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!