Названо п’ять найкращих автомобілів для дівчат 2021 року

0
364

При виборі автомобіля для дівчини необхідно керуватись стандартними вимогами прекрасної половини людства. Жінки чекають від машини гарної динаміки, простоти управління, акуратних габаритів, привабливого зовнішнього вигляду та статусу, щоб похвалитися перед подружками. Представляємо п’ять найкращих автомобілів для дівчат у 2021 році.

BMW i3

Електричний зразок дамського автомобіля, який може задовольнити усі побажання сучасної панночки. Компактні габарити, висока технологічність, відсутність потреби заїжджати на АЗС за паливом. Дизайнерські рішення в авто межують зі стильною сучасністю та футуристичним майбутнім.

Багажник цього малюка вміщує 428 літрів, а стандартний пакет опцій включає багато додаткового функціоналу – підігрів крісел, інформаційно-розважальна система, навігаційна система, камера заднього виду, Apple CarPlay, USB і Bluetooth. BMW i3 отримав найвищі показники після проходження краш-тестів.

Chevrolet Malibu

Середньорозмірний седан для ділових дівчат, які люблять поєднання елегантності та комфорту. Багажник об’ємом 448 літрів дозволяє використовувати «Малібу» як сімейний автомобіль, для подорожей з дітьми. Автомобіль відомий своєю керованістю та плавною їздою на дорозі. Базова комплектація включає ряд корисних опцій – Apple CarPlay, інформаційно-розважальну систему безступінчаста АКП, стильний дизайн салону.

Топова версія автомобіля комплектується 2.0-літровим двигуном із турбонаддувом, який видає 250 «конячок» потужності. Витрата такого варіанта комплектації автомобіля складає 8 літрів на 100 км. Malibu комфортно почувається як на заміських дорогах, так і в умовах міської завантаженості.

Mazda CX-3

Кращий кросовер для дівчат, які хочуть почуватися впевнено на будь-якій дорозі і мати у своєму розпорядженні просторий салон. СХ-3 виділяється своєю керованістю – плавність поворотів та «сталева хватка» на асфальтовому покритті. Завдяки 148 “конячкам” під капотом машина добре прискорюється на трасі. Привід передній, витрата палива у міських умовах 8.1л/100 км.

Мазда має потужну гальмівну систему, за багатьма показниками найкращу у сегменті субкомпактних кросоверів. У базовій комплектації власник автомобіля отримує сучасну розважальну мультимедійну систему, 7-дюймовий екран, ретельно подумані системи безпеки. Краш-тести СХ-3 показали максимальні результати оцінки різних компаній (5 з 5 від NHTSA).

KIA Sportage

Корейський виробник автомобілів поступово виходить на топові позиції у багатьох сегментах автопрому. Так, “Спортедж” є улюбленим кросовером для сімейних дівчат. Автомобіль має добре оснащений та просторий салон, що полегшує подорожі з дітьми. Багажник на 870 літрів – це мрія для багатьох господарок (коляска, столик для годування та багато іграшок легко помістяться).

До переваг автомобіля від KIA відносяться комфортне управління, різноманітність систем безпеки, потужний двигун об’ємом 2.4-літра та потужністю 181 к.с. У топової комплектації машина йде з повним приводом та витратою палива в 10 л/100 км.

Honda Civic

Лідер у сегменті комфортних автомобілів для дівчат. Компактні габарити цього купе не шкодять просторому салону легко розмістяться 5 осіб. Багажне відділення має середні розміри – від 337 до 343 літрів, залежно від комплектації та типу кузова. Окремо варто виділити дизайн інтер’єру та екстер’єру автомобіля – поєднання елегантності та легкої брутальності.

Автомобіль оснащений двигуном об’ємом 2.0-літра та потужністю 158 кінських сил. Цього більш ніж достатньо для швидкої їзди на трасах. Коробка передач доступна як механічна, так і автомат. Всі авторитетні краш-тести дали Civic найвищий бал щодо безпеки.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!