95-а бригада отримала надзахищений КрАЗ

0
3744

Кременчуцький автозавод продовжує підтримувати українську армію у боротьбі з російськими окупантами. 95-а бригада отримала бронеавтомобіль КрАЗ «Фіона», повідомляє “Кременчуцька газета” . Ця машина була передана абсолютно безкоштовно, як і раніше два інших броньовики – “Спартан і “Шрек””. Усі вони у мирному житті стояли на виставковому майданчику і чекали свого часу. А тепер час настав їхати на фронт.

Бронеавтомобіль КрАЗ «Фіона» побудований на тривісному повнопривідному шасі КрАЗ-6322 (6х6). Він належить до класу MRAP (Mine Resistant Ambush Protected). Надміцний бронекорпус з V-подібним днищем, розроблений спільно з канадсько-еміратською компанією Streit Group, відрізняється посиленим протимінним захистом. Десантний відсік розрахований на перевезення до 14 бійців та обладнаний спеціальними протимінними сидіннями, які не мають жорсткого зв’язку із підлогою.

Крім нової техніки, Кременчуцький автозавод також підтримує нашу армію ремонтом та відновленням різних бронемашин. За перші дні війни підприємство надало допомогу на загальну суму майже 30 млн. гривень.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!