Volkswagen вивів на тести Passat нової генерації (фото)

0
904
З’явилися перші шпигунські знімки універсалу Volkswagen Passat наступного покоління для Європи, який покажуть у 2023 році.

Volkswagen розпочав дорожні тести моделі Passat наступної генерації для європейського авторинку. Перші шпигунські знімки тестового прототипу показали видання Carscoops.

На авто відсутнє маскування, але на фото можна бачити так званий мул – нову платформу і мотори перевіряють під кузовом старої моделі. Як стало відомо раніше, новий Volkswagen Passat, відомий під внутрішнім ім’ям B9, буде побудований на модернізованій версії “візка” MQB. Причому його уніфікують зі Skoda Superb наступної генерації — обидві моделі опиняться на конвеєрі заводу в словацькій Братиславі.

Як і раніше, новий Volkswagen Passat буде доступний з бензиновими та дизельними двигунами в роботі з переднім, так і повним приводом, а також гібридні варіації. Не виключено, що з часом запропонують версію з електричною силовою установкою.

Причому німці збираються відмовитися від виробництва моделей у кузові седан – новий Passat пропонуватиметься виключно у вигляді універсалу та його вседорожній варіації Alltrack. За попередніми даними, дебют Volkswagen Passat наступної генерації відбудеться у 2023 році. Дана модель буде коштувати мінімум 1,5 млн. гривень.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!