Компанія Lexus показала на відео суперкар Electrified Sport

Час читання: < 1 хв.
0

Компанія Lexus опублікувала в офіційному твіттер-акаунті відеоролик, у якому можна побачити концепт-кар електромобіля Lexus Electrified Sport. Це вже четвертий електричний прототип останнім часом. Опис говорить, що автомобіль побудований з використанням секретного інгредієнта від Lexus LFA. Крім того, у відео можна помітити ще один, поки що не представлений прототип.

Новий концепт отримав силует, який нагадує бензиновий суперкар – з витягнутим капотом, зсунутою назад капсулою салону та коротким заднім звисом. У концепт-кара Electrified Sport можна помітити агресивний дизайн передньої частини, виконаний у тому ж стилі, що й раніше представлений Electrified Sedan , а також розвинений задній дифузор і дах з двома поздовжніми опуклостями. Задні ліхтарі отримали свою оригінальну форму, але створені із застосуванням тієї ж графіки, що й попередні електропрототипи компанії Lexus .

Технічних характеристик концепт-кара немає, але, за даними видання Carscoops, представники бренду виступали із заявою, згідно з якою електрокар зможе розганятися з місця до 100 км/год приблизно за 2 секунди.

У фіналі ролика показано ще п’ять прототипів, створених у єдиному стилі. Ймовірно, що крім Electrified Sport , це представлені раніше публіці седан і великий кросовер, а також перший електровсешляховик компанії Lexus із заводським індексом RZ 450e . На задньому плані можна побачити кабріолет. Але електрокар із відкритим верхом бренд поки що не розсекречував.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!