Стару Skoda Felicia продають майже за 50 тисяч доларів

В Україні за такий автомобіль просять щонайбільше 4 тисячі доларів.

0
169

Ні для кого не секрет, що “капсули часу” мають велику цінність у автомобільному світі. Так, навіть відносно проста машина, яка добре збереглася і знаходиться в навколозаводському стані, може коштувати в кілька разів дорожче за своїх уживаних побратимів.

Це стосується автомобілів Skoda Felicia, які випускалися з 1994 по 2001 рік. За цей час на світ було вироблено приблизно 1,5 млн автомобілів, що говорить про те, що модель була досить масовою.

Нещодавно на продаж виставили хетчбек Trumf, який зійшов із конвеєра у 2000 році. Машину практично не експлуатували і після 14 000 км пробігу хетчбек стояв у сухому опалювальному гаражі. Машина знаходиться в справному стані, починаючи від стану кузова, закінчуючи технічною частиною. На автомобілі навіть збереглися рідні шини.

Автомобіль має чотириспицеве ​​кермо, кондиціонер, магнітолу, центральний замок, а також тоновані бічні та задні стекла. Машина комплектується двигуном MPI потужністю 68 л. За словами власника, машина постійно проходила ТО, тому жодних проблем щодо технічної частини машина не має.

За 22-річну Skoda Felicia продавець має намір виручити 47 тисяч доларів. Важко сказати, наскільки адекватною є ця ціна за нинішніх умов. Чи покупець буде на цей автомобіль за таку ціну – покаже час.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!