Авто

Компанія Kia представила гібридний Sportage 2023 модельного року (фото)

Share

Корейський бренд Kia представив гібридний Sportage 2023 модельного року. Новинка пропонує екологічність та найпередовіші технології.

Новинка Kia Sportage PHEV пропонується у двох комплектаціях: X-Line PHEV AWD та X-Line Prestige PHEV AWD . X–Line надасть покупцеві спортивний стиль, унікальні передній та задній бампери з матовою хромованою окантовкою, пофарбовані у глянсово-чорний відтінок дзеркала заднього виду та рейлінги на даху. Новинка отримала фірмові радіаторні грати Kia Tiger Nose та світлодіодні ходові вогні. Доповнюють екстер’єр 19-дюймові литі диски, забарвлені у глянсово-чорний колір.

За даними експерті, Kia Sportage PHEV 2023 модельного року тепер є одним з найбільших кросоверів у своєму класі. Для ніг задніх пасажирів виділено трохи більше одного квадратного метра. А об’єм багажника новинки – 977 літрів.

Інтер’єр кросовера виконаний із використанням преміальних матеріалів. Крім того, новинка отримала цифрову панель приладів діагоналлю 12,3 дюйма, а також мультимедійний комплекс з підтримкою протоколів Android Auto і Apple CarPlay . Опціонально покупцю доступна аудіосистема Harman/Kardon .

У пакет базового оснащення помічників водієві входять: моніторинг уваги водія, автоматичне перемикання далекого світла на ближній і навпаки, система утримання та прямування в смузі, запобігання лобовим зіткненням, а також ряд інших функцій.

Новинка Kia Sportage PHEV 2023 обладнана гібридною силовою установкою, що складається з чотирициліндрового турбодвигуна об’ємом 1,6 літра потужністю 177 к.с. та електромотора потужністю 66,9 кВт. Місткість батареї – 13,8 кВт * год. Силова установка працює в парі з 6-швидкісним “автоматом”. Привід – повний.

Старт продажу нового позашляховика очікується у 3 кварталі 2022 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман

Останні записи

Китайський автопром зайняв понад 30% світового авторинку

У березні 2024 року на китайські автомобілі припало 33% від загального обсягу світового продажу автомобілів,…

06.05.2024

Новий електричний Mercedes-Benz G-Class випробували на льоду

Mercedes-Benz обіцяє, що майбутній EQG, також відомий як електричний варіант G-Class, стане справжнім позашляховиком. Є…

05.05.2024

Електромобілі проти машин з ДВЗ: названі найнадійніші машини

Експерти опублікували статистику поломок ADAC за 2024 рік, що підтверджує, що електромобілі залишаються надійнішими за автомобілі…

05.05.2024

Моделі Polestar отримають супершвидку зарядку за 10 хвилин

Шведські електромобілі Polestar отримають супершвидку 10-хвилинну зарядку. Шведський виробник електромобілів Polestar спільно з компанією StoreDot,…

05.05.2024

Названо автомобілі які вимагають найнижчих витрат на обслуговування та ремонт у довгостроковість

З моменту появи компанії Tesla у 2003 році керівництво цієї марки в особі Ілона Маска…

05.05.2024

Водіям підказали, як заощадити на рідині, що омиває, влітку і не зіпсувати автомобіль

З настанням теплої пори року автовласники часто заливають у бачок склоомивача замість спеціальної миючої рідини…

05.05.2024