Компанія Kia представила гібридний Sportage 2023 модельного року (фото)

0
445

Корейський бренд Kia представив гібридний Sportage 2023 модельного року. Новинка пропонує екологічність та найпередовіші технології.

Новинка Kia Sportage PHEV пропонується у двох комплектаціях: X-Line PHEV AWD та X-Line Prestige PHEV AWD . X–Line надасть покупцеві спортивний стиль, унікальні передній та задній бампери з матовою хромованою окантовкою, пофарбовані у глянсово-чорний відтінок дзеркала заднього виду та рейлінги на даху. Новинка отримала фірмові радіаторні грати Kia Tiger Nose та світлодіодні ходові вогні. Доповнюють екстер’єр 19-дюймові литі диски, забарвлені у глянсово-чорний колір.

За даними експерті, Kia Sportage PHEV 2023 модельного року тепер є одним з найбільших кросоверів у своєму класі. Для ніг задніх пасажирів виділено трохи більше одного квадратного метра. А об’єм багажника новинки – 977 літрів.

Інтер’єр кросовера виконаний із використанням преміальних матеріалів. Крім того, новинка отримала цифрову панель приладів діагоналлю 12,3 дюйма, а також мультимедійний комплекс з підтримкою протоколів Android Auto і Apple CarPlay . Опціонально покупцю доступна аудіосистема Harman/Kardon .

У пакет базового оснащення помічників водієві входять: моніторинг уваги водія, автоматичне перемикання далекого світла на ближній і навпаки, система утримання та прямування в смузі, запобігання лобовим зіткненням, а також ряд інших функцій.

Новинка Kia Sportage PHEV 2023 обладнана гібридною силовою установкою, що складається з чотирициліндрового турбодвигуна об’ємом 1,6 літра потужністю 177 к.с. та електромотора потужністю 66,9 кВт. Місткість батареї – 13,8 кВт * год. Силова установка працює в парі з 6-швидкісним “автоматом”. Привід – повний.

Старт продажу нового позашляховика очікується у 3 кварталі 2022 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!