Дешеві авто на автоматі в Україні – ТОП-10

0
1617

Якщо раніше автоматична коробка передач на автомобілі була символом того, що машина відноситься до преміум сегменту, то в сьогоднішніх реаліях деякі машини на автоматі можуть бути дешевшими, ніж така ж модель з механікою.

Сьогодні ми поговоримо про найдешевші автомобілі з АКПП, які можна купити в Україні на сьогоднішній день. Відразу зазначимо, ми розглядатимемо машини з пробігом у бюджеті до 5000 доларів. Якщо ж говорити про нові авто, то найдешевшим автомобілем з АКПП в Україні будуть Ravon R2 та Lada Granta , які можна купити за ціною в районі 10-11 тис. доларів. 


Дешеві авто на автоматі в Україні – ТОП-10


  • KIA RIO

У випадку коли мова заходить про авто на автоматі, то відкриває наш ТОП KIA RIO другого покоління. Дорестайлінг 2005-2009 років можна взяти у доброму стані близько 5 тис. доларів. Рестайлінг другого покоління 2009-2011 коштуватиме вже 8 тисяч. Двигун на 1,4 літра видає 97 сил, чого більш ніж достатньо для комфортної та впевненої їзди по місту. Витрата також відносно невелика 8-8,5 літрів у змішаному циклі. При регулярній заміні масла 4-ступінчастий автомат проїжджає до 300 тисяч кілометрів.

  • Nissan Almera Classic

У районі 5 тисяч доларів можна знайти цілком живе авто. Цей автомобіль має надійний 1,6-літровий двигун, який працює в парі з практично невбивною АКПП Jatco. Зовнішній вигляд автомобіля досить специфічний, але якщо вам потрібна робоча конячка на кожен день – це чудовий варіант.

  • Chevrolet Lacetti

При перегляді цього автомобіля варто дивитися на машини 2007-2008 року випуску. Пізніші роки коштуватимуть на пару тисяч доларів більше, але конструктивно, машина залишатиметься такою ж. Ця модель з АКПП доступна одразу з трьома моторами 1.4; 1.6; 1,8 літра. Автомат досить невибагливий і нормально “ходить” 250-300 тис. км. при регулярній заміні масла в 50-60 тис. км.

  • Hyundai Getz

У нашому бюджеті можна розглядати автівки 2007-2010 років. Незважаючи на компактність цього авто при першому огляді, його салон виявляється неймовірно просторим, як для такого малюка. Головний мінус цього авто – нестійкий до корозії кузов, за яким потрібно постійно стежити. Автомобіль можна знайти як із двигунами 1,4, так і з двигунами 1.6 літра. Коробка тут представлена ​​4-ступінчастим автоматом, який можна знайти на KIA RIO 2-го покоління.

  • Ford Fusion 

Не варто плутати європейський та американський Fusion. Так, у нашому рейтингу ми говоримо про авто 2008-2010 року у кузові хетчбек. Дане авто має підвищений кліренс у порівнянні з однокласниками, що буде плюсом для тих, хто бере авто щоб час від часу виїжджати на дачу. Мотор на 1.6 літра не має жодних особливих проблем у разі, якщо ви заправляєте його якісним 95-бензином. Коробка, як і будь-який автомат, не любить важких причепів та довгих пробуксувань на бездоріжжі.

  • Nissan Note 

Цей автомобіль ми також можемо розглядати 2007-2008 року випуску. Даний автомобіль не проблема купити на вторинному ринку через досить спірний зовнішній вигляд. Двигун досить невибагливий і перетравлює дев’яносто другий бензин. Дане авто, як і Nissan Almera, має 4-ступінчастий автомат від компанії Jatco.

  • Nissan Tiida

Ще один японець у нашому списку, тільки вже у більш звичному кузові. На тлі конкурентів автомобіль виділяється приємним зовнішнім виглядом та досить якісними матеріалами обробки салону. Мотор і коробка в автомобілі такі самі, як і на Nissan Note.

  • Opel Corsa D

Цей невеликий автомобільчик більше популярний серед дівчат, хоча чисто зовні автомобіль максимально універсальний. Двигун автомобіля без проблем проїжджає 300 тис. км, як і коробка AISIN.

  • Suzuki Swift

Цей маленький автомобіль стане відмінним рішенням для жителів міста. Незважаючи на те, що модель вийшла на ринок у 2007-2008 роках, дизайн автомобіля досі не втрачає своєї актуальності, що стане для багатьох більшим плюсом.

Скільки коштує найдешевша машина на автоматі в Україні

Поняття найдешевшого автомобіля на автоматі дуже умовне і жоден автоексперт не зможе точно назвати марку та модель такого автомобіля. У будь-якому бюджеті від 1000 до 100 000 доларів можна знайти найдешевший варіант з АКПП, що ідеально працює (враховуючи всі супутні фактори). Якщо ж говорити про реальні пропозиції на ринку, то на момент написання статті найдешевшим авто на ринку з автоматом в Україні є Mazda 323 1986 року, за яку власник хоче 650 доларів .

Також бонусом ми розповімо про досить складний при пошуку, але дуже бажаному варіанті авто з АКПП – Skoda Octavia Tour. Сьогодні, після хвилі пільгового розмитнення в Україні, можна знайти безліч пропозицій про продаж даного авто, але дійсно гідних варіантів все одно буде відносно мало. Ще менше буде варіантів із двигуном 1,6 та АКПП. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!