Представлений Volkswagen Amarok нового покоління

0
167

Компанія Volkswagen опублікувала перші зображення другого покоління свого пікапа Volkswagen Amarok, а також повідомила подробиці про автомобіль, який буде показаний у всіх деталях лише цього літа.

За даними Autonews.ru, Volkswagen Amarok наступного покоління буде ще більшим за свого попередника. Довжина автомобіля з подвійною кабіною збільшиться на 100 мм (до 5255 мм), а ширина стане більшою на 40 мм (1955 мм). Автомобіль отримає характерний Х-дизайн та переосмислену передню частину кузова.

Volkswagen Amarok другого покоління розділить основні вузли та агрегати з новим середньорозмірним пікапом Ford Ranger, представленим минулого року. Пікап отримає 2,7-літровий чотирициліндровий двигун із двома турбінами, який встановлений у Ford Ranger. Крім того, виробник офіційно підтвердив, що покупцям будуть запропоновані версії з дизельним двигуном V6 TDI. Гібридні версії поки що не плануються.

Volkswagen Amarok наступного покоління вироблятиметься в аргентинському місті Хенераль-Пачеко, а також у південноафриканському Сільвертоні. Попереднє покоління моделі вироблялося для підприємства у німецькому Ганновері.

Новий Volkswagen Amarok стане доступним для замовлення наприкінці 2022 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!