Suzuki SX4 в рекламі та на дорозі

0
43

Яскравим девізом “На всі SX4 сторони” пройшла перша повністю рекламна кампанія автомобіля Suzuki SX4 у 2010 році. У успіху цієї кампанії ніхто не сумнівався – настільки багатогранним і мультифункціональним був автомобіль. Машина з безмежними можливостями у місті та за його межами перетворює будь-яку поїздку на цікаву подорож. Цю модель від початку позиціонували як кросовер, навіть на рекламних плакатах його представляли у вигляді стрілки компаса. Це говорить тільки про одне: автомобіль легко поїде в будь-якому заданому власником напрямку.

У новій кампанії, яку Suzuki запустили в жовтні 2011, варто розкрити основні плюси чергового покоління авто. Насамперед, акценти були зроблені на маневреності, повному приводі та високому дорожньому просвіті. Цим розробники ще раз хочуть наголосити на універсальності автомобіля в будь-яких умовах і будь-якій місцевості. Базовий тюнінг у Suzuki SX4 відсутній, але самостійне тонування підкреслить красу та індивідуальність кожної моделі.

Часто умови пересування у сучасному місті далекі від приємних. Забиті паркування, пробки, постійні ремонти доріг, перешкоди на дорозі. Компактність та маневреність suzuki sx4 допоможуть подолати всі ці незручності та досягти заданої мети. Новий рекламний ролик лише підкріпив загальну концепцію. У центрі уваги тут опиняється молода пара зі своїм вихованцем. У ролі останнього виступив мініатюрний носоріг. Тварина зручно влаштувалося у салоні Suzuki SX4. З усіма труднощами, які підкидає мандрівникам місто, вони справляються дуже легко. Звичайно, насамперед це заслуга унікального кросовера. Порівняння з носорогом – це ще одне влучне влучення в ціль. Suzuki SX4 такий же прохідний та потужний, як ця істота.

Якісне тонування 24 годин, яке здійснюється багатьма автомайстернями, швидко допоможе зробити ваше перебування в машині більш комфортним за рахунок використання якісної плівки. Враховуючи всі можливі неприємності від яскравого сонця, вам не доведеться зазнати жодного дискомфорту. У свою чергу, повний привід та високий дорожній просвіт дають великі переваги під час їзди за містом. Веселий характер, поступливість і невеликі габарити змушують сприймати Suzuki SX4 набагато серйозніше.

В Україні доступний з бензиновими моторами об’ємом 1.6 л (атмосферний M16A, 117 л.с.) та 1.4 л (турбований K14C Boosterjet, 140 л.с.). Перший двигун поєднується з 5-ступінчастою “механікою” та 6-ступінчастим “автоматом”, тоді як турбоагрегат доступний тільки в парі з АКПП. Привід передній чи повний.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!