У Мережі показали перші зображення оновленого кросовера Mercedes-Benz GLE Coupe

0
266

Німецька компанія готує рестайлінгову версію купеподібного кросовера Mercedes-Benz GLE Coupe. Незалежний дизайнер порталу Kolesa.ru представив, як може виглядати екстер’єр автомобіля.

Рендер оновленої версії Mercedes-Benz GLE Coupe створено на основі шпигунських зображень. Імовірна форма головної оптика залишиться без змін, але самі фари отримають іншу «начинку». На шпигунських фото неможливо визначити графіку світлодіодних вогнів, але дизайнер припустив, що вона буде виконана у стилі інших новинок бренду. Крім того, на рендері зображений інший передній бампер, який виконаний з іншим оформленням нижньої частини та декоративних вставок з боків.

Задня частина буде обладнана новими ліхтарями. Поки що їх зовнішній вигляд також прихований за камуфляжем, але на рендері представили один із варіантів дизайну. Ймовірно, рестайлінг торкнеться і заднього бампера, наприклад на зображеннях дизайнера видно, що змінено оформлення патрубків випускної системи.

Нагадаємо, що модель GLE Coupe побудована на модульній платформі MHA , яку використовують кросовери GLE та GLS . У автомобіля великий список бензинових та дизельних силових агрегатів, які ймовірно дістануться і оновленої версії.

Офіційний дебют новинки може відбутися у 2022 році.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!