Марка Toyota опублікувала другий тизер позашляховика Sequoia нового покоління

Сама презентація пройде 25 січня.

0
291

Компанія Toyota продовжує підігрівати інтерес фанатів до нового покоління позашляховика Sequoia – цього разу прес-служба марки опублікувала фотографію, на якій видно частину кришки багажника. Таким чином, ми вже маємо невелике уявлення про задні ліхтарі, задні двері і кришку багажника.

Передбачається, що в основі новинки ляже рамна платформа Toyota Global F, на якій побудований пікап Tundra нового покоління. Нагадаємо, що вона має повністю сталеву раму і використовуватиметься у всіх наступних позашляховиках та пікапах Toyota.

Після вже представленими Land Cruiser 300, Lexus LX і Toyota Tundra, новинка отримає таку ж моторну гаму. Нагадаємо, японський виробник відмовився від 5,7-літрового атмосферного двигуна на користь 3,5-літрового турбованого бензинового двигуна на 389 к.с. Крім цього в моторній гамі є і нова гібридна силова установка на базі того ж V6, але її сумарна потужність становить 437 сил.

Зазначимо, що модель Land Cruiser більше не продаватиметься у США, тому нова Sequoia стане флагманом марки на цьому ринку. Інформації про ціни та комплектації поки немає. Але варто нагадати, що поточне покоління моделі оцінюється як мінімум у 52 000 доларів за автомобіль з 5,7-літровим двигуном і 6-ступінчастим “автоматом”.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!