Головна Авто ТОП-5 найдешевших автомобілів, які практично не ламаються

ТОП-5 найдешевших автомобілів, які практично не ламаються

0
104

Яку б/у машину купити у 2022 році? Над цим питанням ламає голову більшість тих автомобілістів, бюджет яких обмежений, а потреби диктують певні умови. Комусь транспорт потрібен для роботи, комусь для великої сім’ї, а комусь служить засобом зв’язку з цивілізацією.

«Новини.LIVE» перерахувало найживучі бюджетні автомобілі.

Toyota Yaris

Серед невеликих міських автомобілів себе чудово зарекомендувала Toyota Yaris. Більшість власників вважають її хорошим варіантом у своєму класі. Якщо брати машину 2010 року випуску, то коштуватиме вона мінімум 150 тис. грн і вище (залежить від стану та комплектації). Якщо пощастить, пробіг становитиме близько 160 тис. км.

Volkswagen Polo

Ще один досить невеликий автомобіль, який має гарну репутацію по всьому світу. Машина відома, в першу чергу, своєю надійністю та невисокою вартістю обслуговування. Якщо йдеться про хетчбек, то за 230 тис. грн або вище можна доглянути машину 2010 року випуску з пробігом від 125 тис. км.

Skoda Fabia

Ще один бестселер. Чеський автомобіль крізь призму багатьох поколінь зарекомендував себе як надійний, простий у обслуговуванні транспорт. Причому, досить компактний для комфортного використання в умовах мегаполісу. Ціна на машину 2014 випуску стартує від 215 тис. грн. Цілком можна знайти екземпляр у хорошому стані і з пробігом 100 тис. км пробігу.

Seat Altea

Досить вдалий мінівен, який, на жаль, зняли з виробництва. Але екстер’єр машини досі має досить свіжий вигляд. При цьому головні «плюси» машини – її практична і надійність, завдяки технологіям Volkswagen. Авто з пробігом від 110 тис. км. можна знайти за ціною 170 тис. грн.

Mazda 2

На вторинному ринку цей невеликий та маневрений малюк доступний за досить гарною ціною. Примірник 2010 року випуску з пробігом 135 тис. км. можна знайти за 170 тис. грн. Компактний розмір та мінімум головного болю – ось головні «плюси» даної моделі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.