Компанія Audi розширила колірну палітру для своїх моделей

0
146

Німецький бренд Audi розширив список доступних кольорів для своїх популярних моделей. Тепер автовиробник почав пропонувати клієнтам фарбування кузова у нові ексклюзивні відтінки.

На даний момент ця опція доступна для моделей Audi TT , TTS , TT RS , Audi Q3 та RS Q3В . Для модельного ряду TT RS вже був доступний ексклюзивний жовтий колір  Python , а RS Q3 можна було пофарбувати в унікальний сріблястий відтінок Dew Silver . Тепер у палітру додані кольори Daytona Grey та Florett Silver . Всі перераховані відтінки мають матовий ефект.

За словами глави відділу маркетингу Audi Сьюзен Нолі , головною причиною покупки автомобілів Audi – це дизайн. Колір кузова може стати виразом особи водія. Вона також наголосила, що перед створенням нового кольору кузова виконується низка різних процесів.

Колір фарбування кузова вибирають дві команди: Color & Trim Audi Design та Product Marketing. Прислухаючись до нових тенденцій та побажань покупців, дизайнери в Інгольштадті, Пекіні та Малібу займаються створенням нової палітри кольорів. Потім виконана робота вирушає до відділу маркетингу, а він, у свою чергу, передає каталоги квітів у виробничі цехи. Після виконання цих процесів нові відтінки з’являються у каталозі пропонованих опцій.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!