Головна Авто Популярні в Україні автомобілі потрапили до списку найнебезпечніших

Популярні в Україні автомобілі потрапили до списку найнебезпечніших

0
950

Наскільки автомобіль безпечний, хвилює практично кожного автовласника, особливо якщо йдеться про безпеку на дорозі. Тому існує безліч краш-тестів, що визначають рівень і рівень вразливості автомобіля. Експерти видання Motor склали список автомобілів, які показали найгірші результати у таких випробуваннях.

За даними фахівців, серед автомобілів, що провалили тести на безпеку при зіткненні є як бюджетні моделі, так і дорожчі. Але також у список антирейтингу потрапили «легковики», які користуються високою популярністю в українців, повідомляє Avtosota .

Автомобілі з найгіршими показниками безпеки за результатами краш-тестів

Так, наприклад, крос минулого втілення Хюндай Туксон виявив себе далеко не з кращого боку при лобовому та боковому зіткненнях. У стандартній комплектації авто є лише пара подушок безпеки і немає системи стабілізації. У результаті, водій і пасажир, що сидять спереду, захищені тільки на 51%, пішоходи – на 50%, а діти – на 4%.

Ще одна модель південнокорейської марки засмучує своїми показниками краш-тесту – Hyundai Accent. Цей седан у стандартному наборі має одну подушку безпеки, яка нічим не може допомогти передньому пасажиру. Також через відсутність утримуючої системи спостерігається поганий рівень захисту дітей. Як результат – нуль зірок від експертів, які проводили тестування.

Також до цього списку доданий кросовер Renault Duster останнього покоління. 22% – при захисті дітей, 29% – при захисті дорослих, а при бічному зіткненні у моделі відчинилися двері та почало витікати паливо.

Крім перерахованих вище авто в список провалили краш-тести потрапили такі популярні серед українців моделі як:

  • Kia Sportage;
  • Рено Сандеро Степвей и Логан;
  • Jeep Wrangler;
  • Киа Пиканто;
  • Nissan X-Trail;
  • Mitsubishi L.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.