Головна Авто Які автомобілі найбільше розчаровують своїх власників

Які автомобілі найбільше розчаровують своїх власників

0
231

Купівля автомобіля є безумовним позитивним фактом у житті будь-якої сучасної людини. Але через деякий час вибрана машина може не виправдати покладених на неї очікувань. Незалежна організація «Consumer Reports» провела опитування, під час якого постаралася виявити 10 моделей авто, що розчаровують своїх власників.

У результаті дослідження американське аналітичне агентство підрахувало індекс задоволеності. Головним критерієм для формування рейтингу було бажання власника знову придбати аналогічний автомобіль. Лідерами анти-ТОПу виявилися моделі американських та японських брендів.

Єдиним представником корейського автопрому в списку автомобілів, що найбільш розчаровують, виявився корейський седан Kia Forte (Cerato/K3), який посів десяту позицію. Усього 47 відсотків власників цієї чотиридверки відповіли, що хотіли б купити його знову. Аналогічний результат продемонстрував Cadillac XT4, за яким розташувалися одразу три моделі: Jeep Renegade, Jeep Compass та Infiniti QX50 (46%).

На п’ятому рядку розташувався Nissan Rogue Sport (він же Nissan Qashqai). Знову цей кросовер обрали б лише 42 відсотки респондентів. Четвертим став Infiniti Q50 з результатом 40%, а трійку лідерів антирейтингу відкрив Chevrolet Trax (37%).

Дві перші позиції дісталися американській та японській SUV-моделям: Ford EcoSport та Toyota C-HR – придбати знову ці автомобілі виявили бажання лише 30% та 29% власників відповідно.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.