У Мережі з’явилися перші зображення Smart Forfour нового покоління

0
220

Офіційної інформації про те, який екстер’єр буде у Smart Forfour нового покоління, поки що немає, але незалежний художник видання motor.es припустив, як може виглядати автомобіль.

Судячи з рендерів, Smart Forfour може багато чого запозичити у концепт-кара Smart #1 , який був представлений восени 2021 року. Ймовірно, у новинки буде сильно нахилена лінія лобового скла і схожа на концепткар форму головної оптики. Можливо, фари будуть з’єднані LED смугою через всю ширину передньої частини.

Радіаторних ґрат не буде, як і заглушки. У нижню частину переднього бампера встановлено повітрозабірник. Задня частина автомобіля не видно, але можна припустити, що оформлення буде виконано в стилі концепткара Smart #1.

За попередньою інформацією, нове покоління Smart Forfour буде побудовано на платформі SEA, яка розроблена холдингом Geely. Очікується, що довжина автомобіля буде трохи більшою за чотири метри. Можливо, новинка буде обладнана одним електродвигуном на задній осі. Очікується кілька варіацій. Найпотужніша версія зможе видавати 204 к.с. Ймовірно, Smart Forfour отримає акумулятор ємністю 66,5 кВт * год, а запас ходу становитиме 430 км на одному заряді.

Старт продажів Smart Forfour очікується у 2024 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!