У Мережі з’явилися перші зображення гібридного кросвена Opel Insignia

У третьому поколінні Opel Insignia може перетворитися на гібридний кросвен.

0
495

Фахівці британського видання Auto Express вважають, що до 2024 року Opel Insignia перетвориться на гібридний кросвен. Популярність універсалів і ліфтбеків Insignia постійно падає, і тому автовиробник вирішив створити приймача, зробивши ставку на інший тип кузова, який є чимось середнім між позашляховиком і мінівеном. Журналісти вважають, що Insignia буде трохи більшою за новий Peugeot 3008 , але буде побудована на єдиній з ним платформі eVMP .

Завдяки використанню платформи eVMP, яка є електрифікованою версією архітектури EMP2, модель може отримати повністю електричну модифікацію, а всі бензинові двигуни будуть гібридними.

Платформа eVMP все ще перебуває у статусі розробки, і її точні характеристики передбачити складно. Інсайдери стверджують, що новий кросвен поставлятиметься з силовими установками потужністю від 136 до 340 к.с., а електромотори живляться від батарей ємністю до 100 кВт*год, що забезпечить запас ходу на одному заряді близько 645 км. Дизайнери також вирішили уявити, як виглядатиме новинка та підготували рендерні зображення кросвена Insignia. Прем’єра кросвена Insignia має відбутися у 2024 році, проте актуальні ліфтбеки та універсали можуть зняти з виробництва ще раніше через низький попит.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!