Авто

Топ-6 найнадійніших автомобілів 2021 року

Share

Щорічно в Інтернеті публікується велика кількість різних рейтингів надійності автомобілів, що базуються на статистиці кількості пошкоджень тієї чи іншої моделі. Списки найбільш підходящих автомобілів для покупки становлять не лише автомобільні видання, а й організації, мета яких – допомогти споживачам зробити найкращий вибір. Серед них, американське видання Consumer Reports та німецьке агентство технічного нагляду TUV.

При цьому Autonews вибрав 6 автомобілів, які в минулому 2021 році отримали високі оцінки за надійність у різних рейтингах, а їх покупка безперечно того варта. Деякі з цих моделей також доступні на ринках ЄС.

Lexus GX 460

У загальному рейтингу перші три місця займають японські бренди – Lexus, Mazda та Toyota. Що стосується окремих моделей, то тут абсолютним лідером є позашляховик Lexus GX 460, який отримує 100 балів із 100 можливих. І це ще одне доказ високої надійності як потужних сторін моделей Lexus, так і саме цієї моделі.

Toyota Highlander

Серед лідерів рейтингу Consumer Reports – Toyota Highlander, який набрав 86 балів. На ринку є модернізована версія позашляховика, яка отримала систему Connected Services, що дозволяє віддалено керувати великою кількістю функцій автомобіля за допомогою смартфона.

Mercedes-Benz GLC

Згідно з останнім дослідженням німецького агентства технічного нагляду за автомобілями TUV, середньорозмірний кросовер преміум-класу Mercedes-Benz GLC зайняв перше місце за надійністю. Експерти навели дані опитування майже 9 мільйонів автомобілів, під час якого з’ясувалося, що лише 1,7% власників GLC у віці 2-3 років мали технічні проблеми. Найбільше нарікань стосується шуму у підвісці.

Nissan Qashqai (друге покоління)

Серед середньорозмірних кросоверів масового сегменту можна виділити друге покоління Nissan Qashqai, який зайняв перше місце у дослідженні надійності онлайн-продажу CarPrice. Їхнє дослідження засноване на реальному огляді 2600 автомобілів у віці до 3 років з перевіркою 600 різних параметрів. Фахівці відзначають, що потужні автомобілі провокують динамічну їзду, що, у свою чергу, призводить до зношування агрегатів. Відповідно, сімейні кросовери середнього розміру краще, тому що у них менше технічних проблем.

Hyundai Creta (перше покоління)

У цьому випадку знову повертаємось до експертів CarPrice, які склали окремий рейтинг для автомобілів із найміцнішим кузовом. Лідируючі позиції у ньому займає Hyundai Creta першого покоління – модель, яка недоступна в ЄС, але встигла завоювати значні позиції на інших ринках.

Dacia Sandero (друге покоління)

Для когось присутність румунської моделі в цьому списку може стати несподіванкою, але в цьому випадку укладачі рейтингу довірилися експертам британського видання What Car? І вони поставили хетчбек на перше місце у групі компактних та доступних автомобілів, які практично не мають проблем.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман

Останні записи

Geely розповіла про найбільш незвичайну опцію кросовера Starship

Прототип побудований на новій платформі GEA (Geely Electric Architecture) та оснащений технологіями «цифрового» шасі, а…

27.04.2024

Volkswagen готує масові скорочення і готовий виплатити до 450 тисяч євро вихідної допомоги

Компанія Volkswagen розглядає скорочення персоналу як один із способів знизити витрати. До 2026 року планують…

27.04.2024

В Україні готують нові правила для вживаних авто: що зміниться

В Україні влада планує змінити правила продажу вживаних транспортних засобів для збільшення надходжень до державного…

27.04.2024

Маленький “Гелендваген”: в Україні продають Suzuki Jimny з тюнінгом у стилі Brabus

Подовжений Suzuki Jimny перетворили на зменшену копію Mercedes G-Class Brabus. Позашляховик кардинально змінився зовні та…

27.04.2024

Компанія Ferrari заробляє на кожній своїй машині у 17 разів більше, ніж Mercedes-Benz

У 2023 році компанія Ferrari заробила на кожній проданій машині 118 тисяч євро, показавши найкращий…

27.04.2024

Kia готує новий недорогий кросовер Sportage

Недорогий кросовер Kia Sportage, який має високий попит у всьому світі і суперничає з Toyota…

27.04.2024