Топ-6 найнадійніших автомобілів 2021 року

Ці моделі отримують високі оцінки та є відмінним вибором для можливої ​​покупки.

0
789

Щорічно в Інтернеті публікується велика кількість різних рейтингів надійності автомобілів, що базуються на статистиці кількості пошкоджень тієї чи іншої моделі. Списки найбільш підходящих автомобілів для покупки становлять не лише автомобільні видання, а й організації, мета яких – допомогти споживачам зробити найкращий вибір. Серед них, американське видання Consumer Reports та німецьке агентство технічного нагляду TUV.

При цьому Autonews вибрав 6 автомобілів, які в минулому 2021 році отримали високі оцінки за надійність у різних рейтингах, а їх покупка безперечно того варта. Деякі з цих моделей також доступні на ринках ЄС.

Lexus GX 460

У загальному рейтингу перші три місця займають японські бренди – Lexus, Mazda та Toyota. Що стосується окремих моделей, то тут абсолютним лідером є позашляховик Lexus GX 460, який отримує 100 балів із 100 можливих. І це ще одне доказ високої надійності як потужних сторін моделей Lexus, так і саме цієї моделі.

Toyota Highlander

Серед лідерів рейтингу Consumer Reports – Toyota Highlander, який набрав 86 балів. На ринку є модернізована версія позашляховика, яка отримала систему Connected Services, що дозволяє віддалено керувати великою кількістю функцій автомобіля за допомогою смартфона.

Mercedes-Benz GLC

Згідно з останнім дослідженням німецького агентства технічного нагляду за автомобілями TUV, середньорозмірний кросовер преміум-класу Mercedes-Benz GLC зайняв перше місце за надійністю. Експерти навели дані опитування майже 9 мільйонів автомобілів, під час якого з’ясувалося, що лише 1,7% власників GLC у віці 2-3 років мали технічні проблеми. Найбільше нарікань стосується шуму у підвісці.

Nissan Qashqai (друге покоління)

Серед середньорозмірних кросоверів масового сегменту можна виділити друге покоління Nissan Qashqai, який зайняв перше місце у дослідженні надійності онлайн-продажу CarPrice. Їхнє дослідження засноване на реальному огляді 2600 автомобілів у віці до 3 років з перевіркою 600 різних параметрів. Фахівці відзначають, що потужні автомобілі провокують динамічну їзду, що, у свою чергу, призводить до зношування агрегатів. Відповідно, сімейні кросовери середнього розміру краще, тому що у них менше технічних проблем.

Hyundai Creta (перше покоління)

У цьому випадку знову повертаємось до експертів CarPrice, які склали окремий рейтинг для автомобілів із найміцнішим кузовом. Лідируючі позиції у ньому займає Hyundai Creta першого покоління – модель, яка недоступна в ЄС, але встигла завоювати значні позиції на інших ринках.

Dacia Sandero (друге покоління)

Для когось присутність румунської моделі в цьому списку може стати несподіванкою, але в цьому випадку укладачі рейтингу довірилися експертам британського видання What Car? І вони поставили хетчбек на перше місце у групі компактних та доступних автомобілів, які практично не мають проблем.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!