Toyota закликає автомобілістів не купувати нові машини

Новинка отримала назву Jiayuan Komi.

0
715

Нові технології та регулярні оновлення моделей призвели до того, що відносно новий автомобіль, віком до 5 років, уже вважається застарілим. Японський бренд Toyota планує змінити ситуацію. Компанія запускає програму Kinto Factory, яка спрямована на продовження експлуатації та актуальності моделей бренду. Програма передбачає оновлення вже реалізованих автомобілів за допомогою програмного забезпечення та нових комплектуючих.

На автомобілі марки Toyota можна буде встановити оновлені системи безпеки та допомоги водієві, оновити інтер’єр салону та елементи екстер’єру. Програма не безкоштовна, але набагато дешевше, ніж оновлювати машину самотужки. Вартість передплати варіюється в межах 10-100 тисяч ієн (2,3-237 тисяч у гривневому еквіваленті).

На першому етапі програма діятиме у Японії. Якщо програма буде успішною, регіон її дії буде розширено. За Kinto Factory можна буде оновити моделі Toyota, такі як: Prius, Aqua, Alphard і Lexus NX.

У Toyota відзначають, що більшість виробників зацікавлені у продажу нових автомобілів. Однак також важливо підтримувати стан та тривалість експлуатації вже реалізованих авто.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!