У мережі з’явилися фото нового Volkswagen Passat

Оновлений Volkswagen Passat 2022 пропонує комфорт водіння і досить привабливі ціни.

0
3202

Для деяких покупців Volkswagen Passat 2022 вишуканий німецький характер може бути краще популярніших альтернатив середнього розміру.

Інтер’єр Volkswagen Passat 2022 настільки ж ненав’язливий, але добре зібраний і прикрашений приємними матеріалами. Кабіна Passat також простора, особливо на задніх сидіннях.

Це разом із незліченними стандартними системами допомоги водієві, такими як автоматизоване екстрене гальмування та контроль сліпого кута, робить його надійним вибором для сімей.

Трансмісія Volkswagen Passat 2022 працює без проблем, але значно повільніше, ніж у конкурентів, таких як Honda Accord, і VW не пропонує повний привід або гібридний варіант, як багато хто з його конкурентів.

Тим не менш, Volkswagen Passat 2022 пропонує комфорт водіння і привабливі ціни. Для деяких клієнтів ці характеристики – і вишуканий німецький характер – можуть бути кращими за популярніші альтернативи середнього розміру.

Volkswagen Passat SE 2022 року поставляється в стандартній комплектації з безліччю функцій, які покупці сімейних седанів гідно оцінять, включаючи інформаційно-розважальний сенсорний екран з функцією Apple CarPlay і Android, 17-дюймові колеса, передні сидіння з підігрівом, адаптивний круїз-контроль клімат, помічник з утримання смуги руху та двірники з датчиком дощу.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!